Lukijat

tiistai 14. helmikuuta 2012

Helmikuun sny-paketti

Kovasti odotettu sny-paketti saapui sopivasti ystävänpäiväksi. Ulkona pyryttää vaan niin kovasti, ettei paketinhakumatkalle voinut lähteä. Mies oli kuitenkin kiltti ja töistä tullessaan lähti saman tien vielä ajamaan lenkin postille. Paketti oli täynnä ihanuuksia.




Paketista löytyi sock stoppia jarruttamaan pikkumiehen vilinöitä. Yritinkin tilata samaista ainetta vähän aikaa sitten, mutta myyjältä oli loppu eikä siihen hätään lisää saanut, tarpeeseen siis tulee. Paketissa oli lakritsia, jonka jaan mieheni kanssa, kun oli niin kiltti että säästi minut vuorokauden odotukselta. Napostelu on aloitettu ja herkullista on. Kaakao-jauhetta, olenkin kaakaon suurkuluttaja, pakko asettaa rajoituksia. Mutta tämä olikin vähärasvaista- ja sokerista, joten tällä voinee herkutella hyvällä omalla tunnolla =). Koiralle oli hammasharjoja ja ensimmäinen hävisi saman tien parempiin suihin. Tuikkujakin paketista löytyi ja tarpeeseen tulevatkin. Sytytämme nimittäin ikkunalle joka ilta tuikun pikkumiehen kanssa, mutta nyt ne ovat ihan lopussa ja unohdin eilen kaupassa ostaa lisää. Kiitos siis näistä!


Kaiken tämän päälle paketista löytyi myös lankaa ja jännä nyörin teko vehje, saapas nähdä saanko minä tällä nyöriä aikaiseksi =) Langat olivat uusia tuttavuuksia. Fortissima Alpaca ja Dropsin Alpaca. Käykö Fortissima sukkalangaksi? Alpaca-lankaa varten aloin jo kurkkimaan ohjeita...

Kiitos paketista sny! Tykkään.

Tässä ystävänpäiväruusut myös muiden iloksi! Hyvää ystävänpäivää kaikille!

9 kommenttia:

  1. Ystävällismielinen Sny14. helmikuuta 2012 klo 19.36

    Ei ehkä fortissimaa sukkiin, tuntui aika hentoiselle, mutta Drops on tuhdimpaa tekoa. Niitä tuikkuja hieman jännitin että kelpaavatko... taaperotalouksissa kun avotuli ei ole niin itsestäänselvyys =) ja se nyörinukke oli lasten nukke, joten etköhän sinäkin sitä osaa käyttää! Itsellenikin aion tuon nuken ostaa jahka innostun taas tilailemaan...

    VastaaPoista
  2. Onpas ollut kiva paketti!

    Mä olen myös miettinyt tuon nyörikojeen tilaamista, on varmasti hauska.

    VastaaPoista
  3. ÄH,sekosin langoissa... siis nimenomaan just tuo fortissima on sukkalankaa. Siis se lanka mitä on 2 kerää sopii sukkiin.

    VastaaPoista
  4. Pitää piakkoin testata, jos sillä saisi vaikka myssyyn nauhat. Kokeillaan.

    Pitää tuota fortissimaa tutkia tarkemmin. Olen pohtinut jonkinlaisen hihattimet tekoa, mielessä ollut harmaa pitsihihatin, ehkä nämä sopisivat siihen?

    VastaaPoista
  5. Kirjoiteltiin yhtäaikaa. Sukat siis takaisin listalle =)
    Hyvää ystävänpäivää kaikille!

    VastaaPoista
  6. Kiitos E-kortista sny! Olin nuorempana hulluna delfiineihin, keräsin kaikkia delfiinijuttuja.

    VastaaPoista
  7. Kaunis paketti!
    Mukavaa ystävänpäivää, vaikkakin näin jo päivän lopussa :)

    VastaaPoista
  8. Kivan paketin olet saanut SNYltä. Soma on miehesi, kun kävi vartavasten hakemassa sulle paketin postista. Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  9. Miehet on kyllä välillä aikas ihania kapistuksia <3 Nyörinuken hankkimista minäkin olen miettinyt. Sitä vois käyttää töissäkin neitien kanssa. Pitääpä pistää hankintalistalle!

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.