Lukijat

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Haaste

Prusiluska laittoi minulle viime kuussa haasteen, nyt on aika ottaa se vastaan. Haasteessa sain 11 Prusiluskan esittämää kysymystä vastattavakseni:

 1.     Koukku vai puikko?
Molemmat käy, mutta puikot löytyvät huomattavasti useammin käsistä.

2. Mikä oli ihan eka käsityösi?
Avaruusolento, jolla on virkatut ketjusilmukkajalat

3. Mikä oli lapsuuden rakkain harrastuksesi?
Lapsena oli sekalaisia harrastuksia, kuten lentopallo, mutta vasta yläasteella löytyi rakkain harrastus, karate. Karate jäi pikkumiestä odottaessa tauolle, mutta tuossa kuukausi sitten jatkoin lajia, joka edelleen on mukava harrastus 10 vuoden jälkeenkin, vaikka ihan samanlaista paloa ei ole kuin teininä, kun perhe, lemmikit, käsityöt ja muut puuhat kiilanneet ohi tai rinnalle.

4. Minkä taidon haluaisit oppia ja miksi?
Haluaisin oppia puutöitä, koska asia kiinnostaa. Välineitä minulla ei oikein ole, joten en ole päässyt harjoittelemaan. Sentään pesäkopin väsäsin marsuille ja nyt jatkoin viime kesänä hitusen kesken jäänyttä projektia (pikkumiehellä tuolloin paha eroahdistus, oma aika oli tuntematon käsite), vanhan keinutuolin maalipinnan uusimista. Vähän vielä hiontaa ennen uutta maalia tai itseasiassa vahaa, valkoista sellaista.5. Unelmamatkakohteesi?
Täytyy todeta ettei minulla taida olla sellaista. Olen keskittynyt talosta haaveiluun ja pidemmät matkat olisivat turhaa rahanmenoa. Joku yhdistetty hemmottelu, shoppailu ja pientä seikkailua sisältävä loma olisi ihana. Mukana ihmisiä, joiden kanssa pikkumies viihtyy, jotta pääsisi välillä rentoutumaan ja puuhastelemaan omia juttuja, vaikka valtaosan ajasta yhdessä pikkumiehen kanssa seikkailtaisiinkin.

6. Paras koskaan saamasi lahja ja keneltä sen sait?
Suurimmat tunteet varmaan herätti ala-asteella saamani kosketinsoittimet äidiltäni, vaikka soittoharrastus hiljalleen jäi, koska en päässyt koskaan opetukseen eikä itsekseen hirveänä edisty, mutta silloin olin mahdottoman täpinöissäni. Soitin on yläkomerossa, pitää pikkumiehen iloksi se joskus viritellä.

7. Mikä eläin haluaisit olla ja miksi?
Ihminen, olen tottunut tähän olotilaan.

8. Paras näkemäsi elokuva tai lukemasi kirja?
Liian hankala kysymys, lempikirjoja ovat tällä hetkellä Stephen Myerin Houkutus-sarja, True Blood Charlaine Harrisilta (11. osa menossa juuri) ja Mustan tikarin veljeskunta J. R. Wardilta.

9. Mikä on tämän päivän toiveesi?
Tänään toivon, että meidän talohaaveprojekti nytkähtäisi edes hivenen eteenpäin, se kun on junnannut paikoillaan koko vuoden. Vasta löytyi ihan unelmien tontti, mutta hintakin oli sitä luokkaa, siihen ei sitten rakennettaisi kuin rantasauna enintään. Etsintä siis jatkuu, jos löytyisi hinta-laadultaan sopivampi paikka meille.

10. Mikä oli paras eilen sattunut asia?
Eilen oli mukava kotipäivä, ehkä parasta sunnuntaissa on, että silloin on minun vuoro nukkua pitkään =) Pikkumies kun herää klo 6-7 välillä päivästä riippumatta

11. Mitä toivoisit huomenna tapahtuvan?
Huomenna toivon pääseväni kuntosalille.

Haasteeseen kuuluu keksiä 11 kysymystä ja jakaa ne yhdelletoista mukavalle blogille.

1.Mikä on tuskaisin käsityömuistosi?
2. Asutko talossa, jossa haluat asua loppuikäsi?
3. Minkä harrastuksen haluaisit aloittaa seuraavaksi?
4. Minkä elokuvan kävit viimeksi katsomassa elokuvateatterissa, tykkäsitkö?
5. Mikä oli lempilelusi lapsena?
6. Mikä on onnistunein käsityösi?
7. Kuinka paljon sinulla on lankoja varastossa?
8. Kuinka paljon sinulla on puikkoja ja koukkuja?
9. Onko sinulla lemmikkejä? Mitä ja minkä nimisiä ja luonteisia?
10. Hartain toiveesi, jonka julkisesti voit esittää?
11. Mitä odotat tältä kesältä?

Ja kysymykset lähtevät eteenpäin näille blogeille:

1. Reppanainen
2. Lila
3. BlueNun
4. Seregi
5.Heidi
6. Laura
7.Notto
8.
9.
10.
11.

Loput saavat napata kuka ehtii, nimittäin on aika mennä nukuttamaan pikkumiestä. Laitoin muuten osallistumisen tänään Kyjy 2012-projektiin, vielä ehtii mukaan. Lisätietoja: http://kyjy2012.blogspot.fi/ ja minun laatikko, joka vielä tosin tyhjä: http://kyjy2012.blogspot.fi/2012/06/weba.html

Hurahdin yhtä-äkkiä vaikka aluksi olin sitä mieltä etten varmasti lähde mukaan tällä kertaa.

3 kommenttia:

  1. Kiitos vastauksista. Tuo avaruusolento on hauska :)

    VastaaPoista
  2. Kuinka tuttua tuo talohaaveilu onkaan.. Samanlaisten asioiden ja ajatusten ympärille tuntuu päivät kiertyvän täälläkin. Toki muitakin vastauksia oli hauska lukea:)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.