Lukijat

torstai 26. maaliskuuta 2015

Perheen harrastuksia

Miten täällä voikaan olla näin hiljaista? En ole edes muiden blogeja käynyt lukemassa. Minne innostus on kadonnut? Kevät on usein ollut vähän hiljaisempaa käsityösaralla syksyyn verrattuna, mutta enpä muista milloin olisin viimeksi näin totaalilakkoa pitänyt vapaaehtoisesti (vauvojen syntymät aina verottaneet osansa). Välillä olen kyllä neuleen napannut mutta ei se neuloosi vaan ole iskenyt. Olenpa jopa saattanut neuleen hetken päästä panna pois ja tuijottanut vaan sohvan nurkassa teeveetä hetken ennen sänkyyn menoa. Omituista.

No, en ole vielä huolissani. Uskoisin että innostus iskee viimeistään kesällä tai syksyllä jälleen - jollei jo aiemmin.

Sen sijaan liikuntainnostus on valtava. Hirveet treenihimot jyllää. Ja kaikenlainen liikunnallinen aktiviteetti muutenkin. Hankiaisten ansioista löysin ihan uuden ihanuuden poikien kanssa maalla asumiseen. Aivan mahtavia pulkkamäkiä seudun pellot täytenään. Muutenkin ulkoilu on lisääntynyt valon määrän lisääntymisen tahtiin jatkuvaan.Mutta on niitä harrastuksiakin kertynyt aika lailla, vai miltä kuulostaa?

Itse käyn salilla 2x viikko (sain vasta sovittua miehen kanssa toisenkin salipäivän minulle, jee!) ja lenkillä tällä hetkellä 1x vk (vaikka liukkaiden kelien takia mennyt viime kerrat kävelyksi lähinnä).
Kotonakin jumppailen välillä jos muuten meinaa ihan löhöilyksi mennä.

Poikien kanssa käydään perhejumpassa 1x vk, jossa siis vanhemmat treenaa ja muksut juoksentelee seassa. Uimahalliin pyritään joka toinen viikko selviytymään. Perhekerhoonkin välillä eksytään.

Isompi poika käy liikuntakerhossa, josta tykkää valtavasti, kun lopultakin rohkeni mennä kokeilemaan. Nyt käytiin ensimmäistä kertaa isomman kanssa perhetaekwondossa. Ja oli kuulkaas hauskaa! Painiminen oli erityisesti pojan mieleen. Pienempää en taida vielä jatkuvaan mukaan ottaa vaikkei ikärajoja siellä olekaan. Tarvittaessa kyllä hänetkin nappaan.

Miehellä lisäksi 3 x omat treenit viikossa ja paljon koiran ulkoilutusta (suurin osa tästä vastuusta jäänyt nykyisin miehelle, kun käyttää aamusta ennen töihin lähtöä ja illalla kun laitan poikia nukkumaan.. Onneksi koira kulkee suurimmaksi osaksi nätisti juoksulenkeille, joten sinne pääsee minun mukaan.)

Lisäksi olen viime kuukauden päässyt nauttimaan luksuslauantaista, kun sain kaverilta lady linen kokeilukortin ja olen lauantaisin siellä käynyt. Jumpan tai salin jälkeen on aika hemmottelua mennä paikan ihanaan saunaan ja ajan kanssa laittautuakin hetken tilavassa pukukopissa, normaalin -takki niskaan hikisten kamppeitten päälle ja kotiin rynnistysten -sijaan. Voisin näitä jatkaakin, mutta ei taida aika riittää niin usein, että jäsenyys kannattaisi tällä hetkellä. Ja kesällä varmastikin mieluummin käyn juoksemassa, jos mies vaikka oman pihasaunan sillä välin poikien kanssa lämmittäisi... Mutta jos joskus jäsenyyteen päädyn niin lady line on vahvoilla ihan vaan ihanan saunaosastonkin takia jo, vaikka kuntosalipuoli onkin aika pieni.

Jonkinlaista 10 x jumppakorttia harkitsen hankkivani iisalmen toiselle yrittäjälle eli Pelixirille. Jumpissa on kiva välillä vaihteluksi käydä. Ja lady linella näyttäisi välillä olevan hyvinvointilauantaita, joihin voi kertamaksulla mennä, näitä aion myös seurailla jatkossa.

Mitäs te muut harrastatte käsitöiden lisäksi?

Ja ihanaa Pääsiäisen odotusta!


2 kommenttia:

 1. Teillähän on kivasti hyviä harrastuksia :-)
  Minä en harrasta oikeastaan yhtään mitään. Jotain pitäis keksiä.
  Täällä on kaikki ns. harrastusmahdollisuudet sen verran kaukana, että pitäis jo matkoihin varata tunti (ainaki).
  Talvella ei kovin tuu ulkoiltua omia lenkkejä, kun keskellä metsää on niin pimeää. Ja kesällä mun ulkoilua rajottaa "pienoinen" ötökkäkammo.
  Tai ehkä ne on vain tekosyitä...
  Mukavaa kevättä teille :-)

  VastaaPoista
 2. Liikunta onkin tosi ihana harrastus ja saa aurinkoenergiaa samalla.
  Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.