Lukijat

lauantai 19. syyskuuta 2015

Suklaalusikat

Jotkin projektit ottavat aikansa, ennen kuin pääsevät toteutukseen. Niinkuin tämä. viime jouluna suunnittelin, mutta jotenkin toteutus jäi. Mutta nyt päätin toimia ajoissa, jottei taas joulun alla homma vaan jää muiden kiireiden alle.

 Sulattelin testiin sekä valko-, maito- että tummaasuklaata. Päälle ripottelin strösseleitä ja vaahtokarkkeja. Tosin vegaanisia vaahtiksia ei nyt ollut varastossa, joten omat jätin vaan tähtikuvioille ja hopeapalloille.


 Jääkaapissa hetken jähmetyttyään päästiin ensimmäiseen testaukseen. Ei maltettu hienostella poikien kanssa enempää vaan heitettiin maitomukit mikroon, lusikat kuppiin ja The Grinch pyörimään sadesään viihdykkeeksi.


 Loput lusikat pakkasin sellofaaniin.
Näitä voisin hyvinkin tehdä tämän joulun pieniksi viemisiksi. Ja toki omaankin käyttöön näitä on oltava jouluna ja ehkä syksylläkin...

5 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä. Täytynee laittaa tämäkin idea korvan taakse. :)

  VastaaPoista
 2. Ostitko ihan noita varten lusikoita, vai mitkä noi lusikat on? Ihan kateeksi käy, kun sulla on jo jotain konkreettista tehtynä joulun eteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jyskistä ostin kertakäyttölusikoita, olisikohan ollut 1,5 e 20 kpl paketti. Vähän nätimpiä nämä kuin perusvalkoiset kertakäyttölusikat. Puis

   Poista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.