Lukijat

maanantai 26. joulukuuta 2011

Annettuja Joululahjoja osa 1

Joululahjoja lähti pukinkonttiin monenmoisia. Tässä pientä esittelyä. Sen verran innokas paketoija olin, että monet jäi kuvaamatta.

Pirtin kehräämön hahtuvasta neuloin tumppuja Ullan neuleen ohjeella. Vihreät meni anopille ja appi sai samanlaiset tummmansiniset tumput. Lisäksi sny:n joulukuun pakettiin lähti violetit tumput.


 Kummityttö, siskontyttö ja pikkusisko saivat kännykkäpussit. Nämä on huovutettu Purosta ja ohje Novitalta. Yksi pussukoista ehti pakettiin kuvaamatta.

Isälleni tein pitkävartiset sukat 7-veikasta. Varressa vähän kirjoneuleraitaa. Sukkien ohje Novitalta, mutta kirjoneuleraita omasta päästä, kuten värityskin.

Siskontytölle lähti myös enkelinsiivet. Ne on tehty Novitan Huopasesta Novitan ohjeella. Vähän lörpöt olivat, joten saivat tuekseen vielä rautalankaa.

Siskon pojalle lähti viitta, joka ei ihan edukseen tässä kuvassa ole. Toiselle siskon tytölle lähti pitsineulehuivi, Viron huivikirjasta oli ohje ja mallin nimi muistaakseni raha. Se unohtui kuvaamatta. Isosiskolle meni mm. pannulaput ja tiskirättejä pari, mutta ne jäivät kuvaamatta

Crystal-langasta riitti yhdestä kerästä kahteen pariin ranteenlämmittimiä. Toiset meni kummitytölle ja toiset pikkusiskolle.

Esittelen myöhemmin lisää maailmalle lähteneitä lahjoja.

1 kommentti:

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.