Lukijat

perjantai 9. joulukuuta 2011

Joulukuun sny paketti

Sain postia jota piti availla varovasti, kun en ollut varma löytyykö sisältä viimeinen sny paketti vai joululahjavaihdon paketti (jota ei ennen aattoa saa tietenkään avata). Sny paketti sieltä löytyi ja aivan ihana sellainen. Sisältö oli melkoisen runsas.



Paketista löytyi vihreä kerä Jussi lankaa, Nepal alpakkalankaa 2 kerää ja violettia Divino villalankaa 2 kerää. Herkullinen suklaakonvehtirasia-tämän säästän jouluksi-, Örkille herkkuja-ensimmäinen meni vauhdilla-, kynttilä ja kaunis, itse askarreltu joulukortti. Kortista paljastui kuka sny:ni on: eppuepeli (blogiton). Lisäksi Nepal kerään oli kiinnitetty ihana neulojalle sopiva rintamerkki ja Nepal langalle oli ohjeita. Vielä en osannut päättää, teenkö pipon vai lapaset.



Olen aloittanut ensimmäisestä paketista löytyneen Nalle mustikkaretki langasta pikkumiehelle neulesetin:  lapaset, sukat ja jos lankaa riittää, niin kaulurin. Esittelen setin vasta kun se on kokonaisuudessaan valmis. Osallistun Novitan Neulomossa UWA 2012 tempaukseen (Uudesta vuodesta vappuaattoon), jossa aloitetaan tammikuun aikana 12 työtä, jotka pitää saada valmiiksi vappuaattoon mennessä. Tarkoitus on näissä töissä käyttää snyltä saamiani lankoja, ainakin suurinta osaa.

Eppuepeli, kiitos, että olit sny:ni, tykkäsin jokaisesta paketista ja paketit tuovat iloa vielä pitkään, kun pääsen lankojen ja ohjeiden kimppuun.

Sitten vain odottelemaan seuraavan kierroksen alkamista...

2 kommenttia:

  1. Kiva että tykkäsit paketeista, tämä oli nimittäin ihka ensimmäinen SNY-kierrokseni:)
    Terkuin eppuepeli

    VastaaPoista
  2. Kierros oli ensimmäinen myös minulle =) sen innoittamana tämän bloginikin perustin.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.