Lukijat

perjantai 13. huhtikuuta 2012

Huhtikuun sny paketti reissuun mukaan!

Huhtikuun paketti ehti ennen reissua ja paketista löytyi kaikkea kivaa reissua helpottamaan. Paketissa oli niin paljon tavaraa, että hyvä että muistan kaikkea (varsinkin kun pari apuria oli sähläämässä ympärillä).

Paketista löytyi maapähkinä-rusina sekoitusta ja suklaakuorrutteisia sipsejä matkaevääksi, koiralle tikkuja, puhdistuspyyhkeitä sotkujen siivoamiseksi, kortti, Viron käsityölehti, evästaskupusseja, terva-saunatuoksua, pikkumiehelle pupu tupuna-kirja, pyöröpuikot 4,5 mm (mitä materiaalia nämä muuten ovat?), pussukka ja kolme kerää valkoista Rose mohairia. Varsin vaikuttava lista siis!

Pussukkaan taidankin pakata matkalle mukaan lähtevät käsityöt, viimeiset uwa työt siis. Nämä langat jäävät vielä odottamaan, mutta haarukkapitsihuivi tuli ekana mieleen. Lahjoiksi olen tehnyt haarukkapitsihuiveja, mutta yksikään ei ole itselle jäänyt.

Pikkumiehen mielestä suklaa mix snacks pussin päällä oli kiva kävellä, joten päätin aukaista pussin saman tien, silppuna olevat eväät ovat vähän hankalia. En ole ennen näitä maistanutkaan, joten hyvä valinta. Täytyy kyllä todeta, että pidän enemmän suklaasta ja sipsistä erillään, ei nämäkään toki pahoja olleet. Pikkumies alkoi heti pyytelemään rusinoita kun näki pussin. Ja on hyvin koulutettu, antaa pähkinät aina minulle ja rusinat ottaa itselleen.
 Tähän kuvaan kuului myös punainen taskumatti mehua varten, mutta pikkumies tarvitsi sen välittömästi omaan käyttöönsä.
Puhdistuspyyhkeitä tarvitaan, varsinkin takaisin paluu matkalla, joka tullaan näillä näkymin junassa, se onkin pikkumiehen ensimmäinen junamatka. Onneksi minulla on kokemusta siitäkin edestä ajalta jolloin miehen kanssa asuttiin eri paikkakunnilla, sillä vaihtoja on matkan aikana kolme.

Örkki-koira otti jo varaslähdön ja nakersi yhden hammastikun, hyvin näytti maistuvan. Saapa nähdä saako niitä edes reissun aikana, jos mies ei muista antaa. Nykyisin pikkumies nimittäin pitää Örkin hemmottelusta huolta. Paperitaskuista alkoi ideaa heti tulemaan, voisi lapsille tehdä reissussa 'aidon' hampurilaisateria, paljon hienommaltahan se näyttää kun ranskalaiset ja hampurilaiset on pakattu paperipusseihin =)


Matkalukemista tarvitsee aina, varsinkin pikkumiehen kirja on sopivan pieni kassiin. Tuon lehden olen itseasiassa jo aiemmin päässyt selaamaan, mutta omana minulla sitä ei ole, joten eiköhän sen toistamiseen kestä tutkia.

Kiitos paljon paketista sny, hyvinhän olit keksinyt kaikkea ihanaa ihan omalta pieneltä paikkakunnalta =) Meillä on sentään pieni liike, jossa vaatteiden ohella käsityötarvikkeita, joten täälläpäin on paremmat valikoimat kuin muuttaessamme vajaa pari vuotta sitten olisin kuvitellutkaa. Onhan siinä silti pieni totuttelu Oulun ja Tampereen jälkeen siirtyä pienelle, mutta elinvoimaiselle kirkonkylälle.

Paketti oli siis mieluinen, langoille löytyy varmasti käyttöä ja muillekin paketista tulleille ihanuuksille. Vielä pari yötä valmistua reissuun, eli siskonlapsia lähdemme pikkumiehen kanssa hoitamaan siksi aikaa kunnes minusta tulee 4. kertaa täti =) Ja tietysti pitäähän pikkuisen päästä kotiutumaankin kunnialla. Ensi viikolla on siis hauska ja tekemisen täyteinen viikko tiedossa.

4 kommenttia:

 1. Älä nyt pikkumiestä kokonaan Snacksien silppuuntumisesta syytä! Pussi oli ostoskassin päällimmäisenä ja kassi heitti takakontissa kuperkeikan supermöykkyisellä kelirikko-soratiellä... eli pussi oli sitten kotiin päästyä alimmaisena. Saattoi muutama murunen tulla jo siinä. Puikot olen saanut lahjaksi, joten en kyllä osaa varmaksi sanoa mistä ne on tehty. Hauskaa lapsenvahtireissua teille! Pikkumies varmaan on matkan jälkeen väsynyt mutta onnellinen kun pääsee temuamaan serkkujensa kanssa päivätolkulla =)

  VastaaPoista
 2. Hauskaa matkaa teille! On takuulla touhun täyteistä aikaa ;D valkoinen haarukkapitsihuivi kuulostaa jo ajatuksena aivan ihanan ilmavalta ja kauniilta!!

  VastaaPoista
 3. Oikein mukavaa reissua koko perheelle!

  VastaaPoista
 4. Kivan paketin olet saanut.
  Mukavaa reissua!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.