Lukijat

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Ensimmäisen vaiheen sisustus

Tajusin tässä jokunen aikaa sitten, etten ole kunnolla esitellyt, miltä meillä oikeastaan näyttää. Tässä siis kuvia sisustuksen eka vaiheesta eli tämän näköiseksi alussa paikat laitettiin eikä sen jälkeen ole suurempia tullut tehtyä. Tätä ennen siis. Nyt sisustuskärpänen iski pitkästä aikaa ja hiljalleen yritän vähän viimeistellä ja kohennella paikkoja. Mutta siitä myöhemmin. Kuvat ovat aika hämäriä, kun napsin ne illalla, kun lopulta sain talon siivottua. Päivällä menee vain hetki kun kaaos alkaa taas levitä, joten nämä kuvat saavat nyt kelvata. Tosin on näissäkin vähän ylimääräistä siellä täällä.

Tupa


Vierashuone/askarteluhuone/ tietokone
 Aula ja valokuvaseinän vaatimaton alku
 Eteinen
 Liikunta/marsujen huone, tulevaisuudessa pikkukaverin huone

 Pikkumiehen oma huone. Tämä on kokenut muutoksen viime päivinä, siitä pian lisää kunhan saadaan viimeisteltyä ja kuvattua. Makuuhuone. Lattialla pikkumiehen oma soppi.

 Saunan lauteilta.
Kodinhoitohuoneesta ja suihkusta ei näköjään tullut kuvia otettua, mutta esitellään niitä toiste.

Arvontaan on kivasti osallistunut väkeä, vielä ehtii huomennakin osallistua, sitten arvotaan. Ja lukijämäärä on kivunnut jo yli sadan eli taisinpa luvata arpoa paketteja kaksin kappalein!

Meillä aika on mennyt pienissä kesälomareissuissa ja pihaa ja kotia laittaessa. Mutta lisää kuulumisia ensi kerralla, tällä jutulla on jo niin paljon pituutta.

Ihania hellepäiviä ja jaksamista kuumuudesta kärsiville!

1 kommentti:

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.