Lukijat

lauantai 26. heinäkuuta 2014

Ja Voittajat ovat...!

No, ensin kiusaan teitä kuulumisillani ennen kuin paljastan voittajat.

Tänä kesänä emme hirveästi reissaile, siollä yllätys yllätys - aika ja rahat menevät pihaan ja taloon. Mutta jossain on kuitenkin päästävä kesällä aina käymään. Ensin ajelimme mökille - mikä oli hitusen tuskaista kiitos rikkinäisen ilmanvaihdon, jota ei huollossa oltujaan saatu kuntoon ja sen että pikkukaveri ei yhtään viihdy autossa. Nukkuu kyllä pätkänsä, mutta loppumatka tekee tuskaa. Mökille kuitenkin selvittiin ja seuraavana päivänä jatkettiin matkaa pienelle karhunkierrokselle. Matkaseurana meillä oli appivanhemmat ja koirat. Reissu meni hyvin ja pikkutyypit jaksoivat hyvin olla kannettavana. Mitä nyt takaisin mökille palatessa valvoskelivat myöhään, eipä sitä kyytiläisenä energiaa kulunut. Komiat oli maisemat.


Saunaan oli ihana kyllä illalla päästä, vaikka vähän olisi suihkuakin kaivannut. Mutta onnistuu hiustenpesu kantovedelläkin.

Seuraavaksi reissattiin etelämmäs siskon pojan synttäreille ja sieltä jatkettiin Ähtärin eläinpuistoon. Onnistuin vain unohtamaan sekä kameran että puhelimen autoon, joten kuvia en saanut. Sieltä jatkettiin Tuuriin, jossa jakaannuimme. Minä lähdin pikkuisen kanssa kauppaan ja mies isomman kanssa tivoliin. Kaiken tämän jälkeen olisi lasten luullut nukkuvan autoon, mutta niin ne vaan sinnittelivät yhteentoista hereillä. Lopulta yhden aikaan yöllä selvittiin kuitenkin kotiin. Pikkukaverin takia kun pysähdeltiin monen monta kertaa.

Mutta se kesäkuulumisista ja aika julistaa arvonnan voittajat:


Onneksi olkoon lp eli linnuton puu ja Muru! Laitoinkin voittajille jo sähköpostia. Nyt pääsen suunnittelemaan paketteja.

Mutta en tänä viikonloppuna. Pikkukaveri nukahti juuri ja isommat miehet laittavat parhaillaan terassille suojuksia. Ulkona odottaa monen monta isoa maalipurkkia...

1 kommentti:

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.