Lukijat

tiistai 26. elokuuta 2014

3x kaulaan lämmikettä


Tässäpä 3 valmistunutta kyjy työtä, kaikki pääsevät kaulaa lämmittämään lahjoiksi. Sinisille on jo tiedossa saaja jouluna, ruskea-vihreä odottaa vielä sitä oikeaa henkilöä, jolle sen lahjottaisin. Vasemmalla siis Crystal-langasta tehty kohoneulekauluri ja oikealla Polku -langasta simppeli ainaoikein kauluri. Novita lankoja molemmat.


 Huomatkaas tuolin jalat, tällaista projektia aloittelin. Kyjy työnä teen yhteen tai kahteen tuoliin säärystimet ja loput sitten sitä mukaa kun intoa on, kaikkia kuutta tuolia en ota yhdeksi kyjy työksi, jos into vaikka loppuu kesken ennen joulua. Ei näillä kiirus ole. Saadaan vähän väriä meidänkin tupaan. Teen näitä siis jämälangoista ja kaikista tulee oman värisensä. Päätin, että haluan näihin napit nauhojen sijaan, joten melkoisen monelle keskikokoiselle napille olisi käyttöä! (vink vink vaikkapa vaihtopareille) Ihan sekalaisilla napeille meinasin nämä kiinnittää, tosi lujasti tietysti, ettei pikkukaveri saa räplättyä niitä irti. Pikkukaveri muuten harjoittelee jo seisomista ilman tukea! Montaa sekunttia ei pysy, mutta hetken kerrallaan, tästä se lähtee.

Tämä upean värinen virkattu huivi on kierrätettyä sarasilkkiä, joka lähti alennuksesta matkaan. Mitään vyötteitä tähän rouheaan ja paksuhkoon lankaan ei ollut enkä löytänyt netistäkään lisätietoa, joten kokeilin ensin neuloa tätä parillakin eri puikkokoolla, mutta jälki ei oikein miellyttänyt. Sitten kokeilin virkkausta ja tykästyin. Mitäs sanotte?

3 kommenttia:

 1. Ihania ja lämpimiä huiveja.. Mietin tuossa, että jos tuolin jalkoihin tekisi töppöset, ne eivät kolhisi lattioita. Kiva idea todella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mietin ensin sitä, mutta mietin että kuluvat puhki... Jalkojen alla huopapalat.

   Poista
 2. ihania kaulureita jaa huiveja <3 Tuo tuolinjalkojen töppöset on loistava idea!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.