Seuraajat

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Salaisen jouluystävän 2. paketti

Minulla on teoria.
Tässä on nyt kaksi vaihtoehtoa. Joko salainen jouluystäväni on siskoni. Joka reagoi puheeseeni vuorokaudessa ja sai postin tekemään pikatoimituksen. Tai sitten salainen ystäväni on palkannut joulupukin tontun avukseen. Mistähän olisi kyse?

Postilaatikolla odotti tänään iso paketti, posteljooni oli juuri ja juuri saanut sen laatikkoon mahtumaan.

Paketin sisältä löytyi melkoinen liuta paketteja. Pienempi herra on päiväunilla, joten isompi pääsi kasan kimppuun ehdotettuaan, että hän aukaisee ja äiti tutkii mitä sieltä löytyi. Kyllähän se järjestely sopi. Onneksi pakettaja riitti avattavaksi asti.

Mielenkiintoisen näköinen kaakaopurkki löytyi ekasta paketista. Tätä pitää päästä maistamaan! Meillä kyllä kaakaot tulevat käyttöön, kiitos paljon! Toisesta paketista löytyivät nämä karkkikepit ja varmaankin parini itse tekemä rautalankasydän koristeilla. Karkkikepillä on ihana kuumaa kaakaota hämmennellä.

Olenkin jo aloitellut joulukoristeiden esille laittoa. Joten pitääpä kohta miettiä, mihinkä tämän ripustaisin. Ehkä jollekin ikkunalle... Aivan ihana. Saa varmasti olla koko talven esillä, kun ei ole niin jouluinen, että alkaisi tammikuussa häiritsemään niin kuin tontut joita nyt laitan esille ihan intona.
Ja varmasti pääsee esille jatkossa joka vuosi.


Seuraavasta paketista löytyi kuusimuotit kolmiulotteisiin kuusiin. Hetken mietin miten muotti näyttää niin tutulta. Ei, en rynnännyt heti pipareita leipomaan vaan kuva on parin vuoden takaa. Yläkaappiin kurkistus varmisti asian, minultahan sattumoisin löytyy jo tällainen. Pari tuntee minut niin hyvin, että osaa hankkia täsmälleen samoja juttuja joita käytän =) Onneksi leipojia on monta niin tarvitseehan niitä muottejakin. Tiedänpä jo mihin näitä kuusia käytän tänä vuonna... Pysyvät varmasti paremmin kasassa kuin onnettomat piparkakkutalo tekeleeni.

'Huippua, korttiaskartelutarpeita!' -Hihkaisin ensin, mutta tässähän sanotaankin skräpäystarvikkeita. Sanoin siskolleni puhelimessa, olisiko eilen ollut, että suunnittelen askartelevani jonkinlaisia joulutauluja. Joten kuin tilauksesta tässä tuli tarvikkeet puuhaan! Lisäksi olen jemmaillut jouluisia valokuvia aikeessa kehystää niistä joku kollaasi, mutta voisin oikeastaan käyttää ne tähän puuhaan. Saatte kuvia kunhan ehdin toteuttaa tämän suunnitelman.

Ja tässä vielä yksi paketista löytynyt juttu, joka osui täydellisesti nappiinsa. Minulla on ollut pohdinnassa adventtikynttelikköön numerot ja tadaa - homma hoidettu! Ja värit täydellisen passelit meidän jouluun.

Suuret kiitokset ystäväni sait hymyn huulilleni todellakin!

Ja muille pahoittelut, kun joudutte kestämään tätä suisutusta, mutta minkäs teet kun parini on ajatustenlukija (tai siskoni tai tuntee joulupukin tontut. On tietysti myös mahdollista että kyseessä on vakooja, joka kuuntelee puheluitani ja on piilotellut meille pari kameraa?)


3 kommenttia:

 1. Voi ei. Kiinni jäin.

  no en sentään. En ollut minä paketin lähettäjä. Sen verran voi tunnustaa etten ole parisi.
  Mutta aivan ihanan paketin kyllä sait ja on ehdottomasti juuri sinulle sopiva. Ihana paketti. Osaa parisi kyllä hyvin aavistaa mitä kaipaat

  VastaaPoista
 2. Ihana paketti ja eniten minua ihastutti tuo kaakaopurkki (niin suloinen) =)

  VastaaPoista
 3. Hauskaa tuollainen "jouluhulluus". Minulta moinen puuttuu kokonaan, mutta täällä, kun vierailee, niin rupeaa miettimään, että pitäiskö...

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.