Lukijat

perjantai 14. marraskuuta 2014

vaihtopaketteja kynttilän valossa

Tiistaina sain tekstiviestin ja torstaina pääsin hakemaan smart post pakettiani. Eilen en millään ehtinyt koneella edes pyörähtämään, mutta viimein tulin esittelemään marraskuun salaisen neuleystävän pakettini, pahoittelut hitaasta toiminnasta.

Parini oli neulonut minulle baby alpaca silk langasta kauniit pitsikämmekkäät, kiitos! Pääsevät varmasti käyttöön ja lanka on aivan ihanaa.


Kämmekkäiden lisäksi paketista löytyi veikeät piparkakkujuna - muotit. Näitä on kyllä testailtava kunhan piparinleivonta alkaa. Vihreää jouluista teetä, tulee varmasti hiljalleen juoduksi.

Ja sitten piti ihmetellä kolmea erilaista lankalaatua, baby alpaca silkkiä ja kahta erilaista merinovillaa. Kortti paljasti, että ihanan huomaavainen parini oli ottanut tehtäväkseen löytää kutiavalle pojalleni kelpaavaa lankaa! Pikkumies olikin heti valmiina testiin. Pikainen käsillätestaus hylkäsi merinovillat ja hyväksyi alpakka - silkkilanga. Toinen testauskierros poskea vasten kelpuutti vielä yksivärisen sinisen langan!


Hurraa! 2,5 mm puikot on toisessa työssä kiinni (ja toiset 2,5 mm bambupuikkoni joutuivat kerran lasten uhriksi ja niillä on aika hankala neuloa), joten alpakka-silkki lanka pääsi ekana puikoille. Raitasukkia ehdin pari kierrosta sentään aloittaa, jospa tänä iltana ehtisi vähän enemmän neuloa. Jee, ei poika paran jalat palelekaan niin talven pakkasissa. Suuri kiitos sny, ihanalla ajatukselle koottu paketti! (ja raitalangoista voin tehdä vaikka pienemmälle sukat tai lapaset).

Osallistuin Joulun Taikaa sivuston joulunodotus paketin vaihtoon, jossa matkaan laitettiin 5 euron arvoinen paketti, tällaisen herkkupaketin sain sieltä:


Tuo kortti on aivan ihana! Pitää ottaa kyllä talteen ja hyödyntää tuota tekstiä vaikka ensi vuoden joulukorteissa. Suklaat on jo syöty...

Silloin tällöin olemme kaveriporukankin kanssa pitäneet omia lahjavaihtoja.

Ja voi kun yllätyin iloisesti pakettini viimein saapuessa (kuulemma oli postin kanssa vähän hankaluuksia). Saippuanteko -paketti! Saippuamassaa, sinistä väriä ja vaniljan tuoksua ohjeita unohtamatta. Löysin kivat silikonimuotitkin näitä varten. Viikonlopun aikana olisi tarkoituksena puuhaan ryhtyä.

Suuret kiitokset kaikille vaihtopareilleni! Nyt on hemmoteltu olo.

ps. Piparkakkutalo -tuikkukipot ja nämä lasikipot (tai siis tuikkiville tarkoitetut somisteet =) on partylite kutsuiltani. Pidin noita piparkakkutaloja kivoina, kunnes sytytin ekan kerran niihin tulet ja kivan sijaan niistä tuli ihanan ihania!


4 kommenttia:

  1. Ai niin, oli sny paketissa myös pienet rusinapaketit mukana. Tultiin niin nälkäisenä kaupungista että pojat hoitelivat ne saman tien niin eivät kuvaan ehtineet.

    VastaaPoista
  2. Ihania paketteja ja noi piparkakkutalot on tosiaan ihania.

    VastaaPoista
  3. Kivat paketit. :) Ja noi partyliten somisteet on kans kivat, kun niitä voi tuunailla vuodenajan mukaan. :)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.