Lukijat

perjantai 2. elokuuta 2013

Meille on tulossa...

Lupasin viimeksi esitellä seuraavalla kerralla loput KYH työni ja tässä ne ovat.



Kyh 8 ja 3: Vauvan 50 cm asu Novita muksu ekstran mukaan. Housut oli ohjeessa jo kääntölahkeilla ja lisäsin myös hihansuihin samanlaisen virityksen. Oli vaan pakko tehdä, vaikka käyttöaste saattaa jäädä pieneksi. Bodyt on vaan niin paljon kätevämpiä tuon ikäisellä, mutta jospa tässä muutaman kerran ehtii söpöstellä ennen kuin jää pieneksi.

Kyh 18: Neuletakki koossa 68 cm Nalle-lankojen jämistä. Tässä koossa neuleelle saattaa jopa tulla käyttöä, vähän siinä rajoilla vielä. Tykkään kovasti värityksestä vaikka heitinkin tähän melkein kaiken väriset jämät mitä nallea vaan löytyi =)

Kyh 22: Pikkuruiset balleriinat, jotka saattavat olla liian pienet vastasyntyneelle. Lisäksi ovat aika tyttömäiset. Mutta kokeillaan kuitenkin, eiköhän näistä nuken jalkoihin ainakin ole.


Tässä olikin kaikki loput KYH työt. Ja jos joku ei vielä ole arvannut pientä paljastusta niin esittelen vielä muutaman työn, joita en ole aiemmin kehdannut esitellä.


Pienet junasukat Regiasta, jonka sain sukkalankavaihdossa.

Novitan Teddy-langasta pörrösukat

Pari siksak myssyä, yksivärinen vastasyntyneelle ja violetti-vihreä hitusen isommalle vauvalle. Lankana Dropsin Baby alpaka silk -lanka, jonka olen saanut kaverilta joululahjaksi hyvän aikaa sitten. Silkkivillamyssy oli ehdottomasti tehtävien listalla.

Kolme paria pieniä tumppuja terävien kynsien piilotukseen. Yhdet pitsiset hienostelutumput ja pari perusparia - kaikki ilman peukaloita.


Ja Novitan ohjeella kokeiltu hahtuvasta neulotut villavaippahousut. Aika epätasaista jälkeä sain aikaiseksi ja vähän epäilevin mielin menee kokeiluun, sittenpä sen näkee miten housut pitävät.
 
Pieni paljastukseni siis on, että meille on tulossa perheenlisäystä pikkutyypin muodossa, todennäköisesti marraskuussa muuton jälkeen. Pikkutyyppi käyttää todennäköisesti enemmän sinistä kuin vaaleanpunaista. Jännäillään täällä sitten loppuvuodesta ehditäänkö muuttaa ennen tyypin tuloa maailmaan. Marraskuussa (todennäköisimmin) siis ohjelmassa muutto uuteen taloon, pikkutyypin syntymä ja pikkumiehen 3-v. synttärit. Vipinää siis riittään ja näissä hyvä syy jo pakata muuttolaatikoita (homma aloitettu jo monen laatikon verran), hankkia ja tehdä joululahjoja (kovaa kyytiä varastot täyttyvät lahjoista) ja suunnitella loppuvuotta.

5 kommenttia:

  1. Ihania töitä olet tehnyt ja oikein paljon onnea! <3

    Nyt sitten odotellaan, kun vauveliini syntyy <3

    VastaaPoista
  2. Suloisia neuleita, paljon paljon onnea teille. Siinäpä puuhaa muuttoa ja vauva. Isoveljen synttärit.

    VastaaPoista
  3. ONNEA. Söpöset neuleet olet tehnyt. Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  4. Hei, toivottavasti löydät vielä kommenttini tästä vanhasta postauksesta! :D Olen tekemässä noita housuja kääntölahkeilla Novitan ohjeella. Olen pähkäillyt ohjeen kanssa jo hyvän aikaa, enkä tajua, kuinka nuo kääntölahkeet toimivat. Ohjeessa on minusta vähän tulkinnanvarainen kohta tuossa kohtaa, missä pitää alkaa neuloa lahjetta suljettuna neuleena. Pitääköhän koko työ ottaa tässä vaiheessa mukaan suljettuun neuleeseen,vai teenkö vielä tuota läppää jotenkin erikseen tasoneuleena? Tajusitkohan kysymystäni? :D Jos saisin tarkempia kuvia noista kääntölahkeista, tajuaisin luultavasti idean. Onko sinulla nuo housut vielä tallella? Kiitos jos jaksat neuvoa aloittelijaa :)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.