Lukijat

keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Maastokuosi on muodissa!

Ainakin meillä maastokuosi on jälleen muodissa. Pojat nimittäin valitsivat kankaan itse seuraaviin paitoihinsa  ja on jälleen tyytyväistä väkeä. Isompi jopa hoiti pienempäänsä sen aikaa, että sain ommeltua hänelle paidan, kiirus oli niin kova saada se päälle.

Oikaisin käyttämällä samoja kaavoja kuin viimeksi, tein niihin vain pari muutosta.

Ensin valmistui siis isomman paita.


 3/4 hihat pojan tahdon mukaan. Edessä jälleen v-kaulus. Kaulus- ja hiharesoreiden sisäpuoleen en vaan ole tyytyväinen, ne kun helposti näkyville kääntyvät jostain.

Tarratasku ohjeiden mukaan rinnuksessa pienten aarteiden kuljettamista varten. Tottapuhuen unohdin kiinnittää taskun, poika alkoi valmiista paidasta etsiä, että katsotaanpas sitä taskua... Oli vähän haastetta minulle kiinnittää tasku valmiiseen paitaan, mutta kyllä se siihen suht suoraan asettui.


Kankaasta riitti myös pipo hänelle.

 Alan hiljalleen oppia tämän, saumat menee päälaella kohdilleen =)

Sisältä pipo samaa kuosia, kaksinkertaisella kankaalla siis, niin ei heti pää palellu. Passeli näille keleille.

Sen jälkeen oli vuorossa pikkukaveri, joka varsin ylpeänä osoittelikin kun huomasi päällänsä samanlaisen paidan kuin isoveljellä.

 (huom. kuvassa lumimies, ei pikkukaveri)

Pikkukaverin paitaa varten tein vähän tutkimusta ja sain nostettua resoritkin seuraavalle tasolle, seuraavaan onnistuu vielä siistimminkin kun osaan hitusen leveämpää kaistaletta varata.

Vielä kun kaksoinneulan käytön onnistuisin opettelamaan, niin pääsisi taas astetta parempaan lopputulokseen.


ps. Kävimme poikien kanssa kaupungilla hummailemassa ja mentiin kahvilaan tyylillä valitaan kaikille juuri ne leivokset mitä mieli tekee.


2 kommenttia:

  1. Taitaa olla sellainen kestosuosikki iästä riippumatta.

    VastaaPoista
  2. Wautsi miten Upeaa. Maastokuosi nyt on aina IN

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.