Lukijat

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kyh töitä ja talo tiivistyy hiljalleen

Kyh on edennyt hitaanlaisesti, mutta nyt otin kirin melkein valmiiden töiden viimeistelyssä. Talohommat vie aikaa ja kotona yritän tehdä jonkinlaista suursiivousta, hitaasti muuten etenee sekin. Eilen pestiin uuni, tänään ikkunat. Lattioilla kaaos...

Tässä joitain valmistuneita kyh töitä kuitenkin.

Kyh 16 ja 19: Virkatut korvakorut. Toiset roikkuvat omissa korvissa parhaillaan ja ovat ihanan kevyet koosta huolimatta, parilla painoa noin 3 g. Toinen pari pääsee joululahjaksi, en vielä tiedä kenelle...

Kyh 15:Vauvan kapalopussi vastasyntyneelle aiemmin snyltä saamistani merinovilla-langoista. Painoa 96 g. Ohje täältä.

Kyh 14: Vauvan tossut. Tein aiemmin langasta vauvan peiton ja nyt tein pariksi vielä tossut, 20 g. Pääsevät lahjaksi kunhan jonnekin tyttövauva syntyy, eiköhän sellainen pian tule, kun sukuun on niin paljon vauvoja tulossa. Tossuissa 2 nappia molemmissa.
 

Kyh 5: Vauvan peitto vuorella. En oikein tykännyt tästä peitosta, kun neuloin liian isoilla puikoilla. Muutaman päivän mietinnän jälkeen keksin ryhdistää sitä vuorella. Venyvään ja vanuvaan peittoon oli oma hommansa ommella vuori, mutta tykkään nyt lopputuloksesta ja peitton on erittäin lämmin. Samalla rumempi nurja puoli jäi peittoon. Lankaa kului 375 g. Peitolla kokoa noin 80x90 cm.
 
Kyh 17: Naisen tossut, koko noin 38, mutta joustaa suuntaan ja toiseen. Uskoisin, että näille löytyy uusi omistaja jouluksi.
 
Kyh töitä on nyt siis valmistunut 9/22. Saas nähdä saanko kaikki valmiiksi, mutta jospa urakka hiljalleen etenee.
 
Eilen illalla käytiin tontilla, siellä näyttääpi tältä:
 
Kaikkia ikkunoita ei ole levytyksen jälkeen vielä aukaistu. Jospa pian laittaisivat lopullisen katon, vettä tulee kaatamalla parhaillaankin ja se näkyy myös tontilla. Joka päivä mies on käynyt pressuja levittämässä tavaroiden päälle, mutta vesi kyllä pääsee kaikkialle... Osa jo seiniin laitetuista ja muovin taakse pakatuista villoistakin on pakko aukaista kuivatusta varten.
 
 
 

3 kommenttia:

  1. Hyvin valmistuu käsityöt ja Wau. Talo nousee tosiaan vauhdilla.

    VastaaPoista
  2. Tosi kivat korvikset. :) Talokin näyttää olevan hyvällä mallilla.

    VastaaPoista
  3. Upeita töitä olet tehnyt. Nopeasti talonne valmistuu. Pianhan pääsette muuttamaan uuteen kotiin.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.