Lukijat

perjantai 12. joulukuuta 2014

12. Luukku: tonttuhattu

Joulukalenterista paljastui tänään jälleen herkkuhetkeen ainekset.

Kiitos Jouluemo.

Body shopin kalenteri oli sitä mieltä, että jouluun tarvitaan toinenkin purkki vartalokimalletta.

Novitan Joulu -lehdessä oli ohje, joka minun oli pakko päästä toteuttamaan!


Ohjeessa oli lasten ja aikuisten koko. Laitoin lasten koon puikoille ajatuksena, että pikkumies saa tämän halutessaan ja jollei kelpaa niin pikkukaverille ainaskin. Pikkumies tykkäsi kyllä myssystä, mutta 7-veikka kutittaa häntä ihan liikaa. Pariinkiin otteeseen testasi kunnes oli pakko todeta, ettei voi pipoa käyttää. Langat onkin tilattu pikkumiehelle sopivaan versioon, vaikkei tälle joulua ehdi enää valmistua. No, kypärämyssyn päällä tonttulakki näyttää suloistakin suloisemmalta pikkukaverilla.

Hatun säilytyksessä pitää vaan olla tarkkana. Koira mokoma melkein rikkoi jo tupsun ennen kuin ehdin sitä edes hattuun kiinnittää.

Olen aina ollut sitä mieltä, että olen ihan surkea kirjoneuleessa.

Mutta tämä lakki ei kiristä mistään lankajuoksuista, venyy minunkin päähän, vaikka selkeästi pieni minulle onkin. Jälki näyttää suht tasaiselta. Joko saisin ylentää itseni surkeasta vaikkapa aloittelijaksi?

Joululahjavaihtoon osallistujat huomio! 15. päivä on viimeinen päivä lähettää paketti. Ilmoitathan myös, että olet paketin lähettänyt, jotta tiedän että jokaiselle osallistujalle on jotain matkalla. Ilmoita myös paketin vastaanottamisesta! Ja muista laittaa viestiin nimimerkkisi, jolla olet vaihdossa mukana.2 kommenttia:

  1. Ihana tonttuhattu! Niin erilainen. Pidän tollasesta. Mulla oli lapsena maahan asti ulottuva raidallinen lakki ja rakastin sitä!

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.