Lukijat

perjantai 5. joulukuuta 2014

5. luukku: harmaata tunnelmaa

Tällä kertaa en viittaa tuohon ulkona vallitsevaan harmaaseen säähän, vaan kivoihin juttuihin.


Omaa joulua rakennellessa sain tällaiset valmiiksi. Poro-pannulappu ja harmaat palmikkojoulupallot. Poropannulappu on kaksinkertaista neulosta ja sisällä vielä vanulevyä kerros. Luulisi näppien säästyvän jouluruokia uunista nostellessa. Ohje löytyi Novitan joulu lehdestä. Joulupalloihin sain idean netistä ja palmikot tein ihan oman pään mukaan.

 Body shopin kalenterista löytyi tänään kimallevoidetta. Käsivarsi kimalteli varsin jouluisesti tätä käytettyäni. Ehdoton hitti joulumenoihin! Jouluaatoksi ja uuteen vuoteen on säästettävä osa.

Toisesta kalenteristani paljastui myös oikein ihana luukku. Askarteluun skräppipaperia, kiitos. Ihania. Ja kauniita ruusu ja lumihiutale -nappeja. Tykkään tosi kovasti kaikesta tässä luukussa! Kiitos Joulun mieltä!

Eilen nautittiin tunnelmavaloista.
1 kommentti:

  1. Ihanaa ja kaunista. Ihanan luukun sait tänään. Ja kimalteleva rasta on just sellaista mitä en itse ainakaan ostaisi mutta kun sellaisen saa niin varmasti tulee käyttöön ja on ihanaa.
    Ja voi noita palloja ja patalappuja. Toi poro varsinkin.
    Ja jouluvalot tuo kyllä hämärässä ihanaa tunnelmaa. Noi katonrajassa olevat varsinkin. Voivat varmasti olla siellä vaikka ympärivuoden.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.