Lukijat

torstai 4. joulukuuta 2014

4. luukku: jouluystävä

4. päivä on ollut touhua täynnä. Aamusta asioille ja siitä jatkettiin uimahalliin. Väsyneenä päivän touhuista haettiin vielä kiinalaisesta iltaruoka.

Aamulla ehdittiin kuitenkin kalenteriluukut aukaista:

 Body shopin kalenterista paljastui eilen sydämen mallinen palasaippua ja tänään suihkusaippuaa. Näitä taidan vähän säästellä jouluaattona käytettäväksi.
Välipalaa taasen löytyi omasta kalenteristani. Seesam- ja pähkinäpatukoita. Joudun myöntämään, etten pidä seesamipatukoista, mutta aion taas testata yhden, ehkä nämä olisi hyviä? Pikkumies sen sijaan näistä tykkää, joten varmasti tulevat käytetyksi. Pähkinäpatukoista tykkään. Kiitos paljon redrose joulun mieltä blogista!

Raskaan vaikkakin kivan päivän loppupuolella oli postilaatikossa kiva yllätys: viimeinen paketti tälle vuotta salaiselta jouluystävältäni. Kortista selvisi, että pakettien lähettäjänä on toiminut Tea Joulunajan taikaa - blogista.  Heti kortin luettuani kellot soivat, että tämähän on tuttu henkilö, ja niinhän blogi minun lukulistoiltani löytyykin =)



Ihanan punaisesta paketista löytyi jälleen liuta paketteja. Avustajia oli alkuunsa kolme ja kuvausjälki sen mukaista =) Nelijalkaisen avustajan komensin kauemmaksi ja pojat hoitivat pakettien aukaisun. Tai isompi aukaisi ja pienempi mätki paketteja miekalla ja ravisteli niitä (ja minä yritin suojella, jos siellä jotain särkyvää on).

 Näin runsas paketti sieltä löytyi! Punainen mehiläisvahalevy ja sydänlanka. Kiitos, olen haaveillut itselleni näiden tilaamista isompaa satsia, mutta toistaiseksi tili on eri mieltä (ja kamalasti tekisi mieli tilata dropsin alpakkalankoja kun ovat tämän kuun alessa... Katsoo nyt raaskiiko jotain). Mutta pahimpaan poltteeseen pääsen kynttilän tekoon! Iso paketti on täynnä askarteluohjeita tarvikkeineen.

Taas on tontut olleet liikkeellä. Kun en ole edes ääneen sanonut toivettani. Uutta ylen joulukalenteria katsellessani ihastelin joulukoristeidentekijän tekemiä tähtösiä, että pitäisi etsiä ohje ja kokeilla itsekin. Ja arvatkaan minkä ohje tästä paketista muiden ohessa löytyy? Nyt otan tavoitteeksi tehdä jokaisen ohjeen tästä paketista =)

 Näin ihanan kynttilän Tea on tehnyt! Luminen kuusi. Kaikenpäälle lumen alta näyttäisi löytyvän vihreä kuusi =) Tämä kuuluu sarjaan, että miten tätä raskii polttaakaan? Samoin kuin takana näkyvä jouluyön maisemakynttilä, jonka sain lahjaksi poikien synttäreitä emännöidessä. Mutta kynttilöillä on huono tapa jossain vaiheessa katketa tai särkyä jos niitä vuositolkulla yrittää säilyttää. Joten taidan nauttia näistä aikani ja poltella sitten. Jos vaan raaskin....
 Parini oli tehnyt minulle kauniin saippua. Olet ilmiselvästi taitavampi tässä hommassa kuin minä =) Pääsee body shopin sydämen kaveriksi jouluna vessaa koristamaan.
Ja magneetti metallilangasta. Käy hyvin meidän rosterijääkaappiin pentikin saman väristen poromagneettien kaveriksi. Kiitos, paketti oli jälleen kerran ihana =)

Minulle sattui kyllä tänä vuonna mahdottoman ihana pari!

En muista olenko omia saippuaoitani vielä esitellytkään? Sain siis kaveriltani syksyisessä pakettivaihdossa saippuanteko  paketin. Ei ihan mennyt nappiin mutta yritys hyvä ainakin =)

Löysin kauniita jouluisia muotteja. Sekaan sinistä väriä (josta osa jäi paloiksi saippuan sisään...), vaniljan tuoksua, hunajaa, kamomillaa (teelipun sisältä napattuna, kiitos vinkistä sini). No, ilmakuplia riittää ja kaiken maailman möykkyjä, mutta kyllä nämä käyttöön tulevat. Osan olenkin lahjoittanut vapaaehtoisille uhreille =)

Viime vuonna minulla oli liikaakin kransseja, kun en meinannut niille paikkoja löytää. Kiitos liimattavien command koukkujen tänä vuonna niitä onkin liian vähän. Ensihätään valmistui illalla tällainen:




9 kommenttia:

  1. Ihanilla jutuilla parisi on sinua muistanut! Ja ihania nuo ensimmäiset saippuasi! Joko polttelee tehdä lisää? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, ei vielä. Tuosta satsista riittää pitkäksi aikaa :) jos vaan pääsen ja taas järjestetään, ensi vuonna voisin yrittää kansalaisopiston saippuantekokurssille.

      Poista
  2. Mukavaa, että pidit :) oli mukavaa olla ystäväsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, olen kyllä tykännyt jokaisesta paketista :D

      Poista
  3. Ihana paketti. Tämä viimeinen on aina jännittävin kun samalla paljastuu lähettäjä. Omani pitää minua vielä jännityksessä.

    VastaaPoista
  4. Kiitos ihanasta pikkujouluvaihdon paketistasi. Kyltti pääsi paraatipaikalle uuteen kotiimme :) Ihanaa joulunodotusta teille!

    T. Elisa (Tänä vuonna vielä blogiton, mutta ensi vuodeksi varmasti tulee blogi minullekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiva kun tulit kertomaan paketin tulosta! Ja rohkeasti vaan blogia perustamaan. Itse puuhaan ryhdyin juuri vaihtojen takia alun perin. :)

      Poista
  5. Heippa hei sjy! :)
    Olipas mielenkiintoista tulla katsomaan minkälainen tonttunen mulle niitä paketteja lähettikään! Ihanaa joulunalusaikaa sinulle ja lapsillesi, oli ihan huippua olla sinun jouluystäväsi!

    T. Maikki

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! Kiva kun tulit vastavierailulle! Olenkin varsin ahkeraan käynyt tämän syksyn blogiasi lukemassa :)

      Poista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.