Lukijat

tiistai 2. joulukuuta 2014

2. luukku: ulkoilua uusissa sukissa

 Rekon taideteokset

Minun väkertelyt. Näitä esitellessä miettii, että eikö sitä pitäisi opetella tekemään pipareistakin taideteoksia, kuten niin moni muu nykyisin tekee. Mutta tämä on meidän tyyliä!

 2. luukku olikin melkoisen muhkea! Hyvää joulua -kirja, joka on täynnä jouluisia reseptejä. Kiitos Seregi! Pitääpä pian testata jotain kirjan ihanuuksista.
Ole kärsivällinen, kaikki hyvä tulee aikanaan, kehotettiin body shopin kalenterissa kynsiviilan löydyttyä. Yritetään yritetään, huomenna on sitten parempi tulla jotain ihanaa! No, pitäähän naisella kynsiviilakin olla, eikös?

Luukkujen avaamisen jälkeen tehtiin kaakao- ja herkkupiknik ulkorappusille lumisateeseen.


Ja samalla aloittelin pihan joulupuuhia hitusen...

Havuja liiterin ovelle. Jostainhan se on aloitettava? Luntakin saatiin pimeyttä valaisemaan joulukuun 2. päivän kunniaksi.

Pikkumiehellä oli jalassa ulkoilun ajan upouudet sukat.

 2 ensimmäistä sukkaa on vasemman jalan ja seuraavat oikean jalan sukkia. Pikkumies ihan ihmetteli kun paketoin villasukkia joulukääreeseen, että miten saaja tietää kumpi on oikean ja kumpi vasemman jalan sukka kun molemmat ovat samanlaisia? Onneksi tuli puheeksi, hassu äiti olisi muuten pojalleenkin tehnyt samanlaisia.

Nämä ovat sny parilta saadusta baby alpaca silk langasta tehtyjä, koko noin 26-27. Pojalla on jalka kasvanut, joutunee vielä kenkäostoksillekin pian.

sny parini! Muistin sukkia päätellessä, että ihan kuin olisit jossain kysynyt, mistä nuo minun poikani tykkäävät, mutta en muista vastanneeni sinulle! Synttärit meni jo, mutta vastataan nyt kuitenkin jälkikäteen. Isompi on hullaantunut supersankareihin, merirosvoihin, turtlesseihin ym. Ja jouluttaa kovasti kanssasi, tonttuja puhutetaan päivittäin. Pienempi kaveri tykkää eläimistä. Puhelimista. Näppäimistä. Ja mielellään leikkii samoilla jutuilla kuin isoveljensä parhaillaan.2 kommenttia:

  1. Sorry, et tuli noin muhkea luukkulahja :D Onneksi oli mieleen :)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.