Lukijat

tiistai 9. joulukuuta 2014

9. luukku: pihatöitä

Joulukalenterista paljastui tänään jouluisia askartelutarpeita. Tulevat varmasti käyttöön. Kiitos Tea!

Body shopin kalenterista tuli eilen mansikkahuulirasva ja tänään mansikkainen käsirasva. Mansikka onkin lempituoksujani! (huulirasva unohtui vaan kuvata tänäänkin...). Ihanan ylellisiä markettien perusversioihin tottuneelle. Miten sitä niihin osaa kohta enää tyytyäkään?Tänään ehdimme ulkoilla ennenkuin pojat saivat pikkuserkut vieraaksi ja leikkikavereiksi. Havuja lisäilin muutaman nipun koristeeksi pylväisiin. Piha on aika raakile yhä, mutta edes pientä joulutunnelmaa valojen lisäksi tännekin. Kunnon lumikerros pelastaisi paljon ja vähän pakkasta, jotta voisi tehdä jääkoristeita. Myrskyn luvattiin menevän alueen yli keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Ehkä se tuo meille lunta, mutta älä kiltti vie sähköjä mennessäsi!


 Saunan kuistilta näkymä tänään puoliltapäivin.
 Pihasauna vaatii vielä viimeistelyä, varmaan ensi kesänä sitten isoimmat. Mutta pari kertaa ollaan jo löylytelty illan pimeydessä. Kyllä se sähkösaunan voittaa mennen tullen!

Sjy -pariltani sain punaisen mehiläisvahalevyn, josta pyörittelin tänään kynttilät. Kiitos! Taidan säästää nämä joulusaunaan, pukukopissa kun on sopivasti pari telinettä pitkille kynttilöille.

1 kommentti:

  1. Ihana tonttulauma portailla vastaanottamassa vieraita. Ja mukavat tunnelmat teilläkin siellä.
    Lunta kaivattaisiin tännekkin.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.