Lukijat

maanantai 12. syyskuuta 2011

Talohaaveista pohjatietoja

Ajattelin seuraavaksi valoittaa meidän talohaaveiden mennyttä ja nykytilannetta. Muutimme vuosi sitten tänne kylälle Pohjois-Savoon ja aloimme katselemaan omakotitaloja. Etsinnässä hyväkuntoinen talo vähän syrjemmältä. Sopivaa ei kuitenkaan ole löytynyt, joten hiljalleen aloimme lämmitä ajatuksesta talopakettiin. Rakentajia emme ole, joten suunnitelmissa joko muutto- tai viittä-vaille-valmis paketti.

Nyt olemme katsoneet rinnakain valmiita taloja että tontteja ja lukeneet talopakettien esitteitä ja nettisivuja urakalla.

Haaveissa olisi tupakeittiö ja monta makuuhuonetta. Sauna ja tulisija pitää tietysti olla ja pihallakin saisi olla kokoa. Päivittelen tietoja haaveen edistymisestä sitä mukaan kun jotain selviää. Jospa se olisi pian!

1 kommentti:

  1. En suosittele ainakaan näitä talopaketteja joissa talo tulee elementteinä.Niistä ei ole ku haittaa.Täällä päin parikin sellasta taloa on sädesienen peitossa ja omistajat ei oo saanu mitään korvauksia rakentajalta.Joten,suosittelen et rakennutatte talon. :( Onhan se kalliimpaa mut varmemmin saa paremman talon joka ei oo valmistumisesta 2kk päästä homeessa.Home tulee elementti taloihin usiasti siksi,että ne kootaan hirveellä vesisateella.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.