Lukijat

perjantai 25. toukokuuta 2012

Viimeinen sny-paketti -salaisuus paljastui

Kevään viimeinen sny-paketti tuli pari päivää sitten. Posti tuli normaalia myöhempään, mutta onneksi ostimme pikkumiehelle kesän menopelin, turvaistuimen polkupyörään. Kypärät siis saman tien päähän ja menoksi. Ja kotiin tullessa paketti oli pakko avata saman tien, vaikka iltaruoka vähän viivästyikin.

Onneksi paketista löytyi ensimmäisenä uutuuskeksejä, niitä napostellen jaksettiin pikkumiehen kanssa odotella uuniperunoiden kypsymistä. Kuvausapuri oli taas vauhdissa mukana, oikeastaan kaksikin, kun Örkki-koiraa paketti kiinnosti myös vallan mahdottomasti-tämä näkyy jälleen kuvien laadussa.

Paketista löytyi kaksi kiekkoa hahtuvaa, näistä pitää tehdä joko villavaippahousut tai huovuttaa lapaset. Silmukkamerkkejä, iloisen värisinä ja päättelyneuloja, joissa kaartuva pää, sellaisia minulla ei ollutkaan, kiitos näistä, tulevat käyttöön varmasti.

Kesätunnelmiin pääsee tervaisella palasaippualla ja keittiöpyyhkeillä, jotka ovat ihanan kesäisiä. Ja avainnauha tuli kuin tilauksesta, kesäasuissa kun ei usein ole taskuja ja ulkona tulee piipahdettua tämän tästä. Koira mokoma osaa avata ovet, joten lukossa on pidettävä.
Ja kortista selvisi, kuka on lähettänyt minulle alkuvuodesta lähtien ihania ja runsaita paketteja ja Reppanainenhan se oli-ja kuten Reppanainen arveli, epäillykset kohdistuvat hyvin vahvasti häneen, tosin kieroilut kommettien kanssa, viestiä ensin sny:nä ja vasta muutaman tunnin tauon jälkeen Reppanaisena, saivat epäilemään, että on se joku muu kuiteskiin. Kiitos paketeista olen tykännyt-kovasti, kirjan ohjetta on tullut jo käytettyä, langat eivät vielä ole ehtineet puikoille, mutta sinne päätyvät kyllä pian =)Vappuaattoon päättyneen UWA :n jälkeen loppuhuipennukseksi arvottiin palkintoja ja minä olin onnekas ja voitin Tiiman neulomat tiskikukat, ovat olleet käytössä ahkeraan ja hyväksi havaitut =)

Marsut ovat saaneet nimensä, tässä vielä suloiset tytöt:

KingKong, kova potkimaan ja raapimaan, muuten suloinen tapaus

Pörri: Suloisin siskoksista, pitää eniten ihmisistä ja sitä myöten rohkein

Punkki: Itsepäinen vauhtimarsu, joka aikoo todistaa vääräksi väittämän, etteivät marsut pure ja etteivät ne harrasta agilityä

Örkki, pöljä metsästyskoira, joka joutui tehokoulutukseen, koska ei ymmärrä lemmikkien ja välipalan eroa. Aiheuttaa ahdistusta ja tiukkoja turvatoimia, mutta jospa tästä selvitään, yhteiseloa pitäisi kuitenkin olla tiedossa 4-6 vuotta, jopa kahdeksan!

Hurja metsästyskoira kiipesi sohvalle miehen syliin kun tekstiviestejä tuli useampi putkeen. Mitenkähän marsuista saisi niin pelottavia, että niitä on pakko paeta?

5 kommenttia:

 1. Pakko kysyä tätä =) mikä sai epäilemään SNY:ksi minua? Kiva että olet tykännyt paketeista, hauska niitä on ollut kasatakin!

  VastaaPoista
 2. Laitoit joskus blogikommentteihin, 2-vuotiaan käsineiden pukemisesta ja jossain mainitsit olevasi täti-ihminen, lisäksi postipaketeissa luki asuinkunta.

  Blogiasi lukiessa tuli vaan sellainen olo, että taustatiedot sopisivat sinuun. Syrjässä savossa asuva perhepäivähoitaja voipi päästä usein pukemaan kaksivuotiaita vaikka tituleeraisi itseään tädiksi eikä esim äidiksi. En niin tarkoituksella tutkinut, tuli vaan sellainen olo, ettei kovin montaa samanlaista sny:tä olisi =)

  Mukava on ollut saada paketteja ja kiva niitä on kieltämättä myös kasata. syksyä ja seuraavaa kierrosta odottamaan (jos nyt ensin kesästä nauttisi kuitenkin!)

  VastaaPoista
 3. Ihana paketti. Onneksi sie et kuitenkaan lähtenyt etsimällä etsimään ;). Tietenkin on kivaa laskea 1+1 ja arvailla osuiko oikeaan :)

  Mukavia lemmikkejä.

  VastaaPoista
 4. Eiks nelikymppinen ole täti-ihminen ;) tuo tädittely/sedittely kieltämättä on hieman ongelmallinen asia... välillä on tullut mietittyä miksi niitä naapureita oikein pitäis kutsua :0 "Keijo-setä" kuulostaa hieman... no, teennäiseltä, mutta kun ei lasten kanssa hirveästi olla naapureiden kanssa tekemisissä, niin pelkän etunimen käyttö on taas liian tuttavallista.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.