Lukijat

tiistai 10. joulukuuta 2013

Joulukuun sny paljastuksella

Tänään sen sain käsiini, viimeisen sny paketin. Ja kovasti siitä tykkäsin. Piristi mukavasti päivää täällä sairastuvalla.

Iloinen tonttujoukko leikki kuusen ympärillä paketin päällä.

Sisältä löytyi jalkojenhoitosetti: kivi, kuorinta, naamio ja kosteusvoide jaloille. Näille tuleekin käyttöä, jokainen raskaana ollut tietää kuinka hyvin loppuraskaudesta omiin jalkoihinsa yltää. Nyt on hyvä pitää hemmotteluhetkiä kun saa hitusen omaa aikaa. Ja tällaisia en entuudestaan omistanutkaan jalkarasvaa lukuunottamatta.

Herkullista reilun kaupan suklaata. Tummaa versiota jo vähän maistelin. Olisipa jossain täällä päin Punnitse ja Säästä kauppa... Tampereella asuessani kävin siellä usein. Toinen jota kaipaan on Subway. Maalla asumisessa on hyvät, mutta myös huonot puolensa...

Addin 80 cm 3,5 mm pyöröt, näille tulee varmasti käyttöä jahka lankojen pariin taas ehdin ja innostun. Ja paria lukuunottamatta minun pyöröt on ihan surkeita... Hyvin ajateltu, tässä kuussa nämä hemmottelutuotteet pääsevät paljopn paremmin käyttöön kuin lanka.

Ja aivan ihana paketti, jonka sisältä löytyi setti kolmenlaisia kasvonaamioita, neljä kutakin. Minusta tällaiset on ihania <3


 
Ja joulukortti, josta selvisi että paketeilla on minua tämän syksyn ilahduttanut Sinikka
 
 
Kiitokset ihanista paketeista! Ja ihanaa joulun odotusta sinulle ja kaikille lukijoille.
 
 

3 kommenttia:

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.