Lukijat

keskiviikko 24. lokakuuta 2018

sny lokakuu 2018

Jälleen ajoitus meni nappiin, sain viestin paketin saapumisesta ja satuin olemaan muutaman kymmenen metrin päässä hakupaikasta.

Ennen paketin esittelyä pari muuta kuvaa:

 nämä ovat menossa kuivuriin, tarkoitus tehdä potpuri sekoituksia, mutta oli niin herkullisen näköinen tässä vaiheessa että oli pakko napata kuva matkalla.
 meille pääsi ensimmäiset jouluiset koristeet esille.
 mutta itse pakettiin. Mukana oli novita pilvi lankaa 4 kerää ja novitan ohje neulepaitaan. Pitää vielä harkita tuleeko näistä paita vai jotain muuta.
 makuja, joista on jäljellä enää muisto ja ihanan tuoksuisia kaneli tuikkuja.
kiva sydänten tekopakkaus ohjeineen. Minulla onkin mielessä mihin valmiit sydämet voisin hyödyntää. Mukana oli jälleen kirje, jossa pari kertoi elämästään.
kiitos paketista

5 kommenttia:

 1. Tonttu Torvinen on matkallaan Lapissa lähettänyt Sinulle paketin, jonka pitäisi olla tänä iltana klo 19:ään mennessä haluamassasi postissa. ;)
  Terveisin Se tonttu

  VastaaPoista
 2. Sorry, postiin ei voi luottaa. Se matkasi yli vrk:n ekaan lajittelupaikkaansa (parisataa km), joten on perillä vasta maanantaina tähän aikaan.
  Terv. T.T.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen sain paketin hyppysiini, kiitos! Pojat oli ihan täpinöissään kun sain tontulta postia 😊 ja yhtä innoissaan olen minäkin.

   Poista
 3. Ihania nuo SNY-paketit :) Sulla on muuten ihan samanlainen peitto tuossa otsikkokuvassa kuin mun tekemäni :) https://aarreaukusti.blogspot.com/2016/09/isoaidinneliopeitto-vauvalle.html

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.