Lukijat

keskiviikko 19. joulukuuta 2018

Sny joulukuu 2018

Sain viime viikolla viimeisen eli joulukuun pakettini. Taudin jäljiltä virta ollut vielä poissa, pahoittelut siis kun esittelyssä on kestänyt.


Sain kauniit jouluiset patalaput, lakua jota en olekaan ennen maistanut, virkkuukoukun, matonkuteita, regia sukkalankaa, kasvonaamion, huulivoidetta ja kirjeen. Runsas paketti siis.

Pinkki on valitettavasti ainut inhokkivärini, mutta pitää miettiä tästä jotain lahjaksi menevää. Regian väri on kaunis. Kiitos piposta myös. Mukava kun ehdit sen neuloa kiireistä huolimatta. Kasvonaamion käytän lähipäivinä. Hankala kyllä Susitilanne teillä.


Salaiseksi neuleystäväksi paljastui Sari.

Kipeänä olon takia myös joulukalenteri vaihdon luukkujen esittely on jäänyt. Kalenteri on ollut mahtava ja onnistunut ilahduttamaan joka päivä.


Tässä vähän koostetta. Ikkunatarroja, joululaulu cd jota olen kuunnellut autossa, tonttu ovi, joka pääsee kyllä käyttöön, tarroja, lankaa, patalappuja...


Musta kuu kirjan luin samana päivänä kun se luukusta paljastui. Suuret kiitokset kalenterista lähettäjälle tähän mennessä, vielä saan muutaman aamun jännityksellä paketteja avata.

1 kommentti:

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.