Lukijat

tiistai 20. syyskuuta 2011

Eihän lankoja vaan voi olla liikaa...

Eihän lankoja vaan voi olla liikaa, lukee kortissa jonka sain aiemmin SNYltä. Olen aivan samaa mieltä, mutta mies mokoma on erimieltä. Varsinkin nyt kun siivottiin vaatehuone ja kaikki langat tulivat kerralla päivänvaloon. Lankoja on yhteensä 5225g, niistä kokonaisia keriä 3324g ja jämälankoja 1901g. Ei tuo nyt hirmupahalta vielä kuulosta. Vai? Mutta voisihan varastoja tietysti pyrkiä pienentämään... Tässä kuvaa varastoista
Muovipussissa takanurkassa on 4 kerää ruskeaa Nallea a' 150g. Kasvivärjättyjä lankoja (oikealla reunalla vyyhdit) on yhteensä 400 g. Ne on ostettu valmiiksi värjättynä Multialla sijaitsevasta myymälästä. Aika sekalainen valikoima muuten, aika vähän mitään lankaa enempää kuin kerä tai pari. Pitää tarkemmin esitelä vielä nämä ihanuudet:

Langat on ostettu häämatkalta Islannista puolitoista vuotta sitten. Tarkoitus olisi tehdä näistä jotain pikkumiehelle, mutta odottavat vielä inspiraatiota.
Oikeastaan sovittiin, että pari joululahjoihin tulevaa lankakerää saan ostaa, mutta sitten pitäisi kuluttaa ainakin kilo ennen kuin voi ostaa lisää. Joten ei muuta kuin paksuimpien lankojen kimppuun mitä varastosta löytyy... Eilen kuui ensimmäiset 50 g urakasta, mutta tuotosta en voi paljastaa, joulun salaisuuksia.

6 kommenttia:

 1. Mie en uskalla edes kuvata omaa lankavarastoa ;)

  VastaaPoista
 2. En minäkään uskalla tuoda kaikkia kerralla päivänvaloon, isäntähän laittaa pian myyntihommiin:)

  VastaaPoista
 3. :D Langat on ihania, mut onneks mie olen niin surkea neuloja etten ilkeä suurta varastoa niitä ostella, olis liikaa selittämistä miehelle, hih.

  VastaaPoista
 4. Voi tuohan on vielä pieni suloinen kasa :) Jostain syystä langoilla on tapana lisääntyä vähän niinkuin salaa ;) Minä olen päättänyt pitää varastoni alle 30 kilon :D Se on siinä ja siinä pysyykö rajan alapuolella :D

  VastaaPoista
 5. Ei lankoja ole koskaan liikaa. Minulla on kokemusta hamstrauksesta.

  VastaaPoista
 6. Mies väitti, että tänne tulee puolueellisia kommentteja, joten näitä ei voi käyttää argumentteina lankavaraston pienuudesta.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.