Lukijat

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Pientä piiperrystä

Edellisen postauksen muhkean kaulurin pariksi on valmistunut keveä kevät kauluri, jota on näillä keleillä kiva pitää ihan sisällä, jos pikkumies antaa. Mokomalla on tapana repiä se kaulastani. Samalla UWA töitä on valmistunut nyt kuusi kappaletta eli puolet valmiina ja puolet edessäpäin. Tosin kesken lähinnä isoimmat työt ja työt ohkasista langoista.

Kaulurin kuvaaminen oli varsin haasteellista, sillä pikkukädet yrittivät hyvin määrätietoisesti viedä joko kaulurin tai kameran.


Malli: pitsikauluri
Tarvikkeet: TeeTee Aurea, 3,5 mm
Ohje: Novita, sinne päin
Paino: Vajaa 100 g

Ennen joulua suunnittelin tekeväni joulun punaisen tiskirätin jouluksi, niitä tarvitsee muutenkin lisää. Mutta parin sentin aloituksen jälkeen rätti unohtui käsityökorin pohjalle ja tuli vasta nyt vastaan. Sen tekeisi onneksi pikaiseen loppuun.

Malli: Tiskirätti
Tarvikkeet: Gjestal Fon (?), banbusekoite kuiteskiin
Ohje: Omasta päästä

Koristelin vaunua parilla virkatulla kukkasella. Vielä yksi vaaleansininen kukka on päättelyä vajaa valmis. Sopisikohan se tuohon rykelmään kolmanneksi?


6 kommenttia:

 1. Kivoja noi kukkaset! Mä löysin just neuloen tehtyjen kukkasten ohjeen ja ajattelin kokeilla kun on tuo virkkaaminen hieman hakusissa.

  VastaaPoista
 2. Todella kiva idea nuo kukkaset! Somistavat vaunut aivan eri näköisiksi =)

  VastaaPoista
 3. Sinulle on jotain blogissani :).

  VastaaPoista
 4. SNY täältä peräkammarista10. helmikuuta 2012 klo 20.42

  Lähetin mieheni pakkaseen tänään postittamaan aurinkoisen väristä pakettia. Valitettavasti paketti taisi myöhästyä jakeluauton kyydistä, eli poistuu paikkakunnalta vasta maanantaina :( mutta tulossa se silti luoksesi on!

  VastaaPoista
 5. Täällä siis vahdataan alkuviikko postia hyvinkin tarkkaan....

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.