Lukijat

torstai 5. huhtikuuta 2012

Hauskaa pääsiäistä kaikille!

Ihanaa pääsiäistä kaikille!

Me lähdemme pääsiäisen viettoon mukavissa tunnelmissa. Ihanainen sny-noita muisti meitä kortilla, hauskoilla tarroilla ja kirjanmerkillä.
Kuten kuvasta näkyy, heittäydyin Tuija Lehtisen Laura-sarjan uumeniin televisiosta uusintana tulevan Laura sarjan innostamana. Teininä tykkäsin näistä ja edelleen ovat kivoja. Mutta en ole kokonaan teiniksi taantunut hitaasti etenevän kevään myötä. Kirjahyllyssä odottavat Ajan pyörän 25. osa ja vampyyripäiväkirjojen 6. osa. Ja loppuviikosta saan viimein Koston rakastajan, Mustan tikarin veljeskunnan uusimman osan omakseni.

Pääsiäiseen kuluu lukemisen ja ressuilun ohella käsityöt. UWA työt painaa päälle ja eilinen meni ihan hukkaan. Aloitin softy-neulejakkuun ensimmäistä hihaa, mutta illan päätteeksi tajusin, että olin katsonut huolimattomasti aloitussilmukat hihan sijaan etukappaleesta. Purkuun siis se tekele ja joku toinen ilta alusta. Mutta tänä iltana taidan tehdä jotain muuta neuletta, purkaminen ottaa aina pattiin.

Mutta tässä vielä muutama kuva meidän pääsiäisvalmisteluista!Nuo keltaiset on ilmiselvästi tipuja. Teimme kortit perhekerhossa pikkumiehen kanssa yhdessä.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia =) Hyvää Pääsiäistä myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hyvää pääsiäistä. Sinulla tuntuu olevan samantyylinen kirjamaku kuin minulla. Vampyyripäiväkirjojen kuudennen osan sain tänään lainaan kirjastosta ja Ajan pyörä sarjasta uusin englannin kielinen osa odottaa kirjahyllyssä vuoroaan.

  VastaaPoista
 3. Kamalasti suklaamunia. :D

  Sinulle olisi jotain mun blogissa. :)

  VastaaPoista
 4. Laura, ei sentään keskenämme syöty, oli meitä 8 syöjää ja jäi niitä vielä jäljelle kun eilen illalla lähdettiin kotio takaisin =)

  Lankakeiju: Ihanaa, Ajan pyörän jatko tulee viimein. Luen myös englanniksi kirjoja, mutta koska olen lukenut sarjan suomeksi tähän asti taidan odottaa suomennosta.

  VastaaPoista
 5. Äsh, myöhästyin! Miekin meinasin kommentoida, että ette te ainakaan suklaan puutostilaan pyhien aikana kuole =) mutta parempihan se on ollutkin varautua. Ainakin täällä on kaupat kiinni vielä huomenna. Siinä olis katastrofin ainekset käsillä, jos suklaa pääsee loppumaan eikä uutta ole mahdollista hankkia! KÄÄK!!!

  VastaaPoista
 6. Paketti lähti pienten mutkien jälkeen tänään matkaan... ainakin jäi postin tädin huomaan sitten kun sellainen vihdoin ja viimein löytyi :O Toivotaan että se ehtii ajoissa perille!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.