Lukijat

maanantai 7. tammikuuta 2013

Salainen ystävä syksy 2012-paljastukset

Syksyn salainen jouluystävä ja - neuleystävä paljastukset ovat vielä tekemättä.

Miksikö? No, syystä tai toisesta kumpikaan pareistani, joille paketteja lähetin, eivät ole joulukuun pakettiaan raportoineet, vaikka ainakin toisen perillemenosta on tullut emolle kuittaus. Toinen taas ei ilmeisesti ole lähettänyt viimeistä pakettiaan, sille jonka snynä hän toimii.

Toivottavasti molemmilla on joku painava syy, jottei laiskuttaan tai muusta sellaisesta syystä jättänyt leikkiä kesken. Jospa ei kuitenkaan mitään ikävää syytä.

Salaisena Jouluystävänä toimin Tiinatsihille FunnyStaff - blogissa.
Salaisena neuleystävänä toimin Heinukalle Lankalaatikon elämää -blogissa.

Minun salainen neuleystävä oli Lettu, kuten aiemmin kerroin, NeuleNirvana -blogista. Kiitos vielä ihanista paketeista. Langoille on suunnitteilla käyttöä tälle vuotta. Keltaisille langoille on jo idea tullut...

Salainen jouluystäväni on minulle vielä arvoitus, kun viimeisessä paketissa ei ollut korttia mukana, mutta eiköhän paljastus pian tule Joulureki -blogiin. Kiitos hänellekin.

5 kommenttia:

 1. Toivottavasti saat pian pakettisi. Eihan tätä elämää koskaan tiedä, jos jotain ikävää vaikka sattuu, menee asiat sekaisin.

  VastaaPoista
 2. Taisin kirjoittaa epäselvästi... Omat pakettini olen saanut, mutta se jonka snynä toimin ei ole laittanut viimeisen tiedon mukaan pakettia eteenpäin sille, jonka snynä hän toimii.
  Ja tosiaan, jospa asiat siellä kunnossa. Eihän ne paketit ykkösenä listalla ole, jos tulee isompia juttuja eteen.

  VastaaPoista
 3. Joulureki-blogissa on lista salaisista ystävistä. Sieltä kävin bongaamassa omani =)

  VastaaPoista
 4. Tuo on kyllä tosi tympeää! Itsellenikin on sattunut pari, jolta saattoi kulua toista viikkoa ennenkuin lähetetystä paketista oli postaus blogissa. Kyllä mie kiireen ymmärrän, mutta parin rivin kirjoittamiseen ei kauaa mene " Sorry Sny, elämä on aika hektistä. Postaan paketista jahka kerkiän!" Kurjaa että sinun molemmat parisi sattuivat nyt tuommoisia. Vilkaisin noihin blogeihin, eikä kumpaakaan ole marraskuun jälkeen päivitetty =( Eihän sekään mitään todista, mutta kyllähän sitä alkaa miettiä onko jaotain ikävää tullut eteen elämässä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo kieltämättä pahaa mieltä aiheuttaa, kun tuntuu, että kumpikin on jotenkin kesken, kun viimeistä paketin esittelyä ei ole tehty. Jospa kummallakaan ei tosiaan mitään hirmu ikävää olisi sattunut.

   Itse yritän samana päivänä tai viimeistään seuraavana paketin raportoida ja tulee aina vahdattua sitä blogia mihin oma paketti pitäisi esittelyyn tulla. Yleensä viikon jälkeen alkaa jo vähän ärsyttämään jos mitään ei kuulu, kun olen niin kärsimätön, saati sitten ett' raporttia ei kuulu ollenkaan...

   Poista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.