Lukijat

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kesäasu

Ostin syksyllä hyvästä alesta kivan kesämekon. Nyt sain valmiiksi sille kaverin, jos ei aina niin lämmintä kesällä ole. Rose Mohair langat kaverilta pakettivaihdosta. Ohje Novita.Joku aika sitten käytiin HopLopissa Kuopiossa. Kivaa on. Useamminkin voisi käydä, jos matka olisi vähän lyhyempi.


4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen huivi. :) Käy hyvin tuon mekon kanssa. Minua kiinnostas tuo hoplop, mutta pitäs lainata jostain muksu mukaan. Eivät taida huolia pelkästään aikuista sinne leikkimään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Tosin se ei ole huivi vaan joku bolero-hihatin mikä lie. Yhdestä kappaleesta neulottu, mutta superväljät hihat ja alareunassa nauha. Jos pysyisi paremmin menossa mukana kuin huivit.
   HopLopissa on kyllä aika kivaa, itse pääsisi varmaan parhaiten riehumaan eskari- tai eka tai tokaluokkalaisen kanssa =)Pääsisi kunnolla pallosotaa ja pelikisoja ottamaan. Etköhän vapaaehtoisen lainattavan löydä tuollaisen ehdotuksen kanssa =)

   Poista
  2. Korjaan, on siellä erikseen hinnat jos aikuinen tulee ilman lasta (normaalisti lapsen kanssa aikuiset ilmaiseksi), kait siellä jotkut käy pelaamassa jotain...

   Poista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.