Lukijat

tiistai 30. huhtikuuta 2013

Talon kiintokalusteet

Kiintokalusteet taloomme tulevat Domukselta. Suunnittelu on vielä vähän kesken, mutta tässä kuitenkin kuvia.


Keittiön kuvat.


 
Tätä kuvaa ei ole uusimmilla muutoksilla. Kuvista liesituuletin on vaihtunut kuputuulettimeksi eli lieden ylläoleva kaappi jäi pois ja tuuletin näkyvissä. Astianpesukone on tässä integroituna, mutta se tulee kuitenkin näkyviin.

 
Kodinhoitohuoneeseen jätimme ikkunan alle aukon koiran petipaikaksi. Ja viereisestä kaapista jätettiin hyllyt pois, jotta iso koiranruokasäkki mahtuu sinne.

 
Ja kaapivajetta paikataksemme jätimme pyykkitornin vierestä työtason pois ja korvasimme sen korkeilla kaapeilla.

 
Tässä eteisen kaapit heti ulko-oven vieressä. Rivin viimeisen kaapin jätämme vielä pois, jotta kenkiäkin mahtuu säilyttämään jossain.


Aulaan lisäsimme kaapit itse, siihen ei siis alunperin niitä kuulunut. Paikka on samalla täydellinen peilille, joten laitamme kalliit peililiukuovet siihen.


Toinen puoli tuo vähän lisätilaa takeille, toinen puoli on minun projektikaappina. Ehkä täällä voisi säilyttää askartelutarvikkeet, lehdet ja langat? Katsotaan....

 
 
WC:n kalustus näyttääpi tältä. Tykkään valolla varustellusta peilistä.

 
Makuuhuoneista päätimme jättää kaikki kiintokalusteet pois. Kiinteitä kaappeja kun ei mihinkään siirrellä, eikä niiden alle edes tule lattiaa. Pidän muunnetavuudesta. Hintaakin niillä oli yllättävän paljon, siihen nähden kuinka paljon niistä pidän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.