Lukijat

lauantai 11. toukokuuta 2013

Revontuli-huivit

Ostin reilu vuosi sitten sny parilleni vyyhdin vironvillaa ja pitihän se samalla itsellekin vyyhti hankkia. Tarkoitus oli heti aloittaa langasta jotain, mutta vuosi vaan nopeasti vierähti kun muut työt kiilasivat edelle.  Ohje tietenkin Revontuli.

Ensimmäisestä huivista jätin viimeisen mallikerran pois, kun en halunnut jättimäistä huivia tehdä, lankaa kului 137 g.

Jäljelle jäi vielä reilut 100 g , joten jättämällä vielä 1,3 mallikertaa pois, sain 99 g painavan huivin. Sopii kaulahuiviksi tai ehkä vähän nuoremmalle käyttäjälle.
 
Taitavat molemmat päästä lahjalaatikkoon joulua odottamaan. Marras- joulukuussa tuskin hirveästi käsityöt etenevät. Seuraava työ pääsi jo puikoille ja muitakin suunnitelmia on. Niistä pian lisää.
 
Koin tänä aamuna herätyksen, haluan osallistua ensimmäistä kertaa kesäyön hullutukseen.
Osaisiko joku antaa siitä lisätietoa?

6 kommenttia:

 1. Hienoja huiveja. :) Väritkin menevät mukavasti.

  Itselläkin ois lanka tuossa vieressä, että aloitan revontulihuivin. Itseasiassa aloitin sen jo kertaalleen, mutta virhehhän siihen tuli, joten purin koko aloituksen...

  VastaaPoista
 2. Revontulet on kyllä aina niin ihania:)

  VastaaPoista
 3. Kesäyön hullutus on mainio hullutus ja pitää ottaa ihan huumorilla. Itse olen osallistunut kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla sukkasarjaan. Sain kaikki aloitetut sukat valmiiksikin tuossa ajassa. Sarjoja on kaksi ja toisessa on voinut tehdä ihan mitä vain töitä. Ja sehän ei haittaa, vaikkei työt valmistuisikaan. Mukavaa on ollut ja ne voi tehdä myöhemminkin valmiiksi. Blogissani on näistä kerroista kirjoitukset (kahden kuukauden aika molempina kesinä). Toivottavasti tänä vuonna taas alkaa hullutus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlettelin aiheesta ja päädyinkin sinun blogiasi lukemaan =) Jospa hullutus tosiaan tulee.

   Poista
 4. Potkikaa minuakin jos ja kun joku huomaa hullutuksen alkavan..viime kesän jotenkin vaan unohdin =)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.