Lukijat

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Mitä neuloa vauvalle?

Suurin osa neulojista taitaa pohtia tätä kysymystä jossain vaiheessa, joko oman vauvan ilmoitettua tulostaan tai lahjaksi läheisen vauvalle. Ajattelin koota lempiohjeideni linkit. Listalla ainoastaan suomenkielisiä, netistä ilmaiseksi löytyviä ohjeita. Linkit aukeavat uuteen ikkunaan.

Nämä suosittelen neulomaan:

Vauvalle
Nämä ohjeet on todettu pikkumiehellä hyväksi ensimmäisen vuoden aikana. Sen sijaan villapaidat ja tossut jäivät vähälle käytölle. Sukat pysyvät paremmin jalassa. Villapaidoille taas alkoi olla enemmän käyttöä vasta koossa 80 cm ja siitä eteenpäin, vaikka kyseessä on alkutalvesta syntynyt vauva.Kastemekkoja

Näitä en ole itse testannut, ihastellut vain.
Taaperolle/lapsille

Taaperon ohjeita vasta hiljalleen kokeilussa, joten näistä teen ehkäpä kattavamman listan tulevaisuudessa. Pari vinkkiä kuitenkin vauvakuumeisille, jotka ovat jo pikkuvauvalle neuloneet kaiken mahdollisen ennen kuin pikkuinen on edes ilmoittanut tulostaan =)

Äidille:
  • Suuri villahuivi, esim. revontuli pehmeästä, lämpimästä ja kutittamattomasta langasta. Käytössä raskaana, synnärillä (ohuet peitot, ja maidon noustessa korvaamaton lämmittäjä) ja imetyssuojana sekä tissien lämmittäjänä jatkossa.

Näistä löytyy paljon kivoja ohjeita:

1 kommentti:

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.