Lukijat

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Pieniä yksityiskohtia kaaoksessa

Varoitus: Seuraavat kuvat otettiin alkuvuodesta kun olin ollut päivän verran kipeä. Voi järkyttää herkkiä katsojia.


 Kyllä, tältä meillä näyttää jos on kokonaisen vuorokauden tekemättä kotitöitä. Mihin kotiäidit siis aikansa käyttävätkään? Viime viikon aikana meillä on taas sairastettu, joten kuvat olisi yhtä hyvin voitu vastikää ottaa, mitä nyt joulukoristeet ovat ikkunasta lähteneet ja sohvassa on musta päällinen tällä hetkellä.

Koska en ole saanut käsiä vapaaksi kuumeisen pikkumiehen ja pikkuruisen tyypin hoidolta, etsin kotoani kauniita yksityiskohtia kaaoksen seasta.

 Aulan lamppu, on se vaan niin ihana, varsinkin peililiukuovien kanssa.

 Makuuhuoneen tunnelmaa.Monitoimihuoneen valopilkku. Sukulaisen vanha singeri, joka on nyt minun.

4 kommenttia:

 1. Singeri on kyllä ihana!
  Tiiätkö, tuo makkarin lamppu näyttää samanlaiselta kuin tilaamani lamppu, joka myös tulee makkariin. Tilasin omani Anttilasta ja se on vielä paketissa, joten en nyt tähän hätään pystynyt vertailemaan.

  VastaaPoista
 2. Tämmösen siis ostin: http://www.netanttila.com/shop/fi/netanttila/valaisimet/k-fab-marion-riippuvalaisin-4542015

  VastaaPoista
 3. Ihana singeri! Meillä on identtiset keittiöt :D

  VastaaPoista
 4. Kuulostikin hyvin tutulta tuo: Mitä ne kotiäidit oikein tekeekään päivän aikana? Kuva kertokoon sen puolestaan, jos kotiäiti ei tekisi päivän aikana mitään! Meillä myös välillä samanlaista kaaosta, jos yhden päivän olen tekemättä mitään, vaikkakin olen töissäkin käyvä niin pakotan jotain järjestystä pitämään yllä... meillä vain tahtoo nuo leluset levitä olkkarissa liiankin valtoimilleen, jos ei asiasta huomaa muistutella pojille että kerätä laatikkoon ne millä ei leiki enää... Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.