Lukijat

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Sisällä vihertää

Kevät tekee hitaanlaisesti tuloaan ulkona (siltä se ainakin tuntuu, että tekee tuloaan oikein hitaasti), joten sisälle pitää saada vähän vihreää.

 Taimikasvatuksen aloitin joku aika sitten. Tässä hommassa olen ihan aloittelija, joten lähinnä toivon, että saan edes jotain pidettyä hengissä siihen asti, että on aika siirtyä pihalle.
 Muutamaa päivää myöhemmin kuvattu tilanne. Ensimmäiset alut ovat jo menehtyneet.


Mutta näistä ei paljoa vihreää vielä sisälle saa, joten tässä meidän kukkasemme sisällä:


Uusimmat tulokkaat (ja luultavasti aika lyhytikäiset minun hoidossa)
tv: n vieressä oleva kasvi (mikä lie nimeltään) on niitä harvoja kasveja jotka ovat minun hoidossa useamman vuoden sinnitellyt hengissä.
 Kuten näkyy, tämän paran ennuste on melkoisen huono, minun hoidossa parka on ollut nelisen kuukautta.  Parkaa on marsut yrittäneet syödä ja se on kaadettu lukemattomia kertoja. Vieläköhän sen saisi pelastettua? Onneksi isompi kaverinsa on vielä hengissä. En ole ikinä väittänyt olevani hyvä kasvien kanssa...


Ikkunasta ei toistaiseksi kovin rohkaiseva näkymä ole. Laitoin sentään vihreät verhot olohuoneeseen hetkeksi, voi edes hitusen kuvitella näkevänsä jotain elävää.

Hyviä vinkkejä otetaan vastaan, takapiha on mutavelliä ja sinne pitäisi loihtia nurmikko. Mitähän sinne kannattaisi eniten ajaa, multaa vai hiekkaa?

2 kommenttia:

 1. Varmaan molempia. Jos laitatte pelkkää multaa, niin saattaa nurmikko olla mutavelliä myös. Oisko paras laittaa hiekka alle ja multa päälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan molempia siihen ajetaan ja sellaisella vekottimella sekoitetaan kerrokset, mutta kumpaa lie kannattaisi enemmän ajaa? ja kuinka paksu kerros yhteensä näitä kahta?
   weba

   Poista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.