Lukijat

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Käsityöinnostus hiipi kaapista

Ihana, iso aulan kaappi varattiin muutossa minun käsityöjutuille. Tai oikeastaan puolet siitä, toisella puolen on hengaritilaa. Muutossa kaappiin työnnettiin kaikki sinne joten kuten kuuluvat sitä mukaa kun tulivat vastaan ja vähän sitä sun tätä muutakin. Lopputulos oli sitten sen mukainen. Ylimmän hyllyn valtasivat ihan muut tavarat, mutta loput on minun, minun minun =)

Pikkuhiljaa innostus siivota kaappi pilkisteli aina mielessä, mutta tekemistä riitti aina muutakin. Mutta lopulta se iski, halu hoitaa homma vaikka se ei kiireellisin tehtävä olisikaan. Tehtävä alkoi kunnon sekasorron aiheuttamisella eli kaapin tyhjennyksellä.

Koko aula täyttyi laatikoista, nyssyköistä ja irtokeristä sitä sun tätä. Laatikoita en juuri penkonut, keskityin irtosälän lajitteluun. Siinä kestikin vähintään puolet päivästä. Isompi oli innokkaana apurina, mutta pikkukaverin mieslestä homman tuijottelu sitteristä alkoi aika pian kyllästyttää. Välillä kaveri unille ja jatkettiin taas isomman kanssa. Pikkuhiljaa homma eteni. Tehtiin myös löytöjä, kuten muutossa kadonneiden joulukoristeiden ilmestyminen.


Ja tässä aherruksen lopputulos! Tavaraa oli sen verta paljon,ettei tästä supersiistiä tullut, mutta ainakin tiedän mitä kaapista löytyy. ASkartelutarvikkeet, kankaat, langat, keskesneräiset työt, valmiit lahjat ja kortit, kaikille löytyi paikkansa. Ja askartelutarvikkeetkin on lopulta järjestelty äidin omiin ja yhteisiin. Samalla tuli tehtyä invertaatio ja seuraavalla kauppareissulla mukaan lähti askartelukartonkeja.

Ja ei sille voinut mitään, innostushan se iski kun näitä hipelöi. Seuraavana päivänä sohvankulmalta löytyi tämä....


Ja joskus tulevaisuudessa kun tämä valmistuu niin saatte tarkempaa esittelyä.

1 kommentti:

  1. Minä aloitin tänään meidän liinavaatekaapin siivouksen :D. Tarkoitus olisi ihan kokonaan käydä meidän makuuhuone käydä läpi ennen ikkunoiden pesua.
    Suunnittelen ihan kylmän viileästi laittaa tavaroita eteenpäin, mitä en tarvitse. Jopa langoissa.. o_O

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.