Lukijat

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Lumiukko ja villapaita

Etupihalle ilmestyi tällainen (kuvaaja pikkumies)

Takapihan juuri herännyt vihreys muuttui valkeaksi. Saunan kattokin sai peitteen. Melkoisen kylmä tuuli ja loskasade ulkona vallitsee.

Onneksi tämä kyjy työ valmistui vasta. Novitan ohjeella ja langoilla tehty paksu villasekoitepaita, kokoa M. Hitunen kimalletta mukana langassa.

Ja paita on vielä sopiva! Tälle tulee varmasti käyttöä. (kuvaaja pikkumies) Alle vaan joku kiva paita, jota kehtaa esitellä, jos kuuma tulee kesken kaiken, melkoisen paksu ja lämmin paita nimittäin on. Alareunan nappilistan joustin vähän vinksottaa, muuten olen oikein tyytyväinen! Viileässä kerhohuoneessa oli oikein passeli asu tänään.

Seuraava paita onkin jo työn alla, tällä kertaa vähän ohuemmasta langasta, mutta yksinkertaisissa malleissa pysyn toistaiseksi, kunnes luottamus alkaa olla suurempi mitoituksen onnistumisessa. Se onkin viimeinen kyjy-projektin paita aikuisen koossa.

Lumiukkokin meiltä jo löytyy, ihana vai mitä?
Nenä ja karkkikeppi cernit massaa. Purkissa tekolunta askartelukaupasta. Lumiukko on hassun mallinen, mutta niinhän ne lumestakin muotoillut aina ovat, vai mitä?

3 kommenttia:

 1. Onpas hieno villapaita :) Teillä on siis jo lunta. Meillä vain vettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, vedeksi nuokin lumet jo melkein kaikki muuntuneet.

   Poista
 2. Itsekin aiemmin katoin tuota mallia ja mietin, että neuloisinko neuletakin, mutta olen ainakin vielä pienempien töiden tekijä. Mutta hienon neuletakin olet tehnyt. :)

  T:Sny 38

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.