Lukijat

torstai 23. lokakuuta 2014

Hemmottelua koko joulukuuksi

Törmäsin joku päivä sitten jossain joulublogissa body shopin joulukalenteriin. Voi kun se olisi ihana, mutta kuten jutussa todettiinkin, ihan liian kallis. Haaveilin tässä,  että ehkä jätän ensi vuonna blogin kautta kerättävän kalenterin välistä ja ostan sen.

Eilen koitti kauan suunniteltu päivä. Pikkukaveri pääsi mummon ja ukin kanssa Hop Loppiin riehumaan niin pitkäksi aikaa kuin jaksaa. Sillä välin minä menin kiertämään pienemmän hemmon kanssa Matkusta. Kauppakaveri oli varsin kärsivällinen, välillä kantoreppuun ja välillä matkarattaisiin, välillä riisikakku käteen.

Ensin kiersin pikkukauppoja ja sitten Ikean alakerran. Pitihän niitä joulujuttuja päästä katsomaan. Mukaan tarttui vähän salaisia joulujuttuja, paketointitarviketta jouluksi ja muuta pientä.

Tämä on superkestävä ikean 1,30 e maksanut maljakko. Superkestävä siksi, että vaunut (joissa vauva ei ollut kyydissä) kaatuivat painavan lastinsa takia ja kuului vaan kova lasinhelähdys. Olin ihan varma, että edellisen rikkoutuneen maljakon tilalle ostamani astia särkyi ennen kotiin pääsyä. Mutta niin vain se ehjänä kassista löytyi.

Ensimmäinen joulukukka tälle vuotta, amaryllis, tarttui myös mukaan Ikeasta.
 Mutta mainitsin aluksi siitä body shopin joulukalenterista...


Siellä se hyllyllä nökötti, niin kutsuvana. Ja sainhan minä palkkaa sen vauvanpeiton neulomisesta. Ja ja... Pitäähän niitä purnukoita silloin tällöin ostaa kuitenkin. Ja välillä pitää vaan saada hemmotella itseään. ja onhan se ihana. Ja ja...

En minä montaa minuuttia itseäni ylipuhunut (eikä pikkukauppakaveri edes anna montaa minuuttia paikoillaan olla). Joten ei muuta kuin ihanuus mukaan. Vähän pelottaa tilin tilanne hurjan shoppailun jäljiltä, mutta muuten olen mahdottoman innoissani hankinnasta. Onneksi en ole yksin tähän sortunut. Myyjä sanoi, että nämä myytiin päivässä loppuun verkkokaupasta. Imetystauolla lähetin siskolleni viestiä. Pian sain puhelun ja kohta hipsin kauppaan toisenkin kalenterin ostoon. Nyt on velat samalla kuitattu, tai oikeastaan tasoitusta tarvitaan jo toiseen suuntaan =)
1 kommentti:

  1. Ihanaa,ihanaa ihanaa. Kuvien tunnelma,verhot,lumi ja kalenteri varsinkin. Kiitos sinulle kun ostit sen.
    Joulukuun alkua jännittuneenä odotellessa. Tuo ihanuus ja bloginkautta kerätty kalenteri. Kyllä meitä lahjotaan. Ja ehkä sieltä suklaa kalenteristakin jotai löytyy ;)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.