Lukijat

tiistai 21. lokakuuta 2014

sny:sukkapaketti

Lokakuun sny paketti saapui tänään! Eilen tuli viestiä smartpost paketista ja arvasin heti, että tästä on kyse oltava. Aamulla poikien kanssa riennettiin ensin jumppaan ja sitten kauppaan ja pakettia hakemaan.

Kotona piti vielä malttaa nälkäiset lapset ruokkia, mutta oma annokseni sai hetken odottaa, että ihan vähän vaan kurkkasin sisälle.

Paketista löytyi 2 kerää vihreäsävyistä sukkalankaa, josta saattaa tulla sukat ja lapaset pikkukaverille. Harkitaan.  Pikkumiehen tarkkaa kutittavuustestiä langat eivät selvinneet. Hakusessa on nimittäin villasukkiin pikkumiehelle lanka, jonka poika kelpuuttaisi. Lankavarastoista valitsee erehtymättömästi lankoja, joissa ei ole villaa hitustakaan. Olisiko vinkkejä, mitä voitaisiin kokeilla? pojille paketissa tuli pienet rusinarasiat.

Roosa nauha sukkaohjevihko ja kirjoneuleita varten sormusrinkula, johon saa kaksi lankaa kulkemaan. Vihkosessa olikin paljon kirjoneuleohjeita. Mielenkiinnolla kokeilen vehjettä, jos se vaikka helpottaisi ja taianomaisesti parantaisi kirjoneuletaitojani.

Tylppäkärkisiä nuppineuloja neuleiden yhdistämisavuksi. Nuppineuloista minulla onkin pulaa, minne lie kadonneet. Puikonpäät ja suklaata - näitä voinee hyödyntää reissussa...

Ja kauniin punainen tiskirätti, raskisikohan tämän ottaa käyttöön vasta jouluna.

Kiitos kivasta ja monipuolisesta paketista, hyvää voi odottaa =)

Viime kuussa sain pariltani langat ja ohjeet koukkuamiseen. Vielä eivät langat ole käyttöön päässeet, mutta koukkuamista harjoittelin patalapulla. Eka versio meni purkuun, mutta toinen onnistui jo ihan kivasti.

Lankana 7-veikka ja reunus isoveljeä. Painoa 32 g ja työ osa kyjyä, vaikkei yksinään kokonaisesta työstä vielä menekään.
3 kommenttia:

 1. Upea paketti ja kaunis patalappu :). Siinähän sitä sitten oppii.

  VastaaPoista
 2. Oletpa saanut kivan paketin! Oletko koittanut villan sijasta bambusekoitteita? Tai alpakkasilkkiä? Ei tietty ihan yhtä kestäviä kun yleisemmät sukkalangat, mutta luksuspehmeitä, eivätkä kutita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bambu ei varmaan kovin lämmintä ole? Alpakkasilkkiä voisi katsella. Kiitos vinkistä. Lähinnä pakkasille kengän sisään jotain tarvitsee... Weba

   Poista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.