Lukijat

tiistai 11. marraskuuta 2014

Kotiin hiippaili joulu

 Niin se joulu on meille vaan päässyt hiippailemaan, vaikka yleensä sitä on kurissa yritetty pitää poikien synttäreihin asti. Pojan huoneessa kimaltelee hopea ja joulukuuset loistavat rivissä. Takaa kurkkivat joulukalenterit - pitäähän ne suklaakalenterit myös olla!

 Tätä ihanuutta en ole tainnutkaan vielä esitellä? Ihastelin siskoni luona heinäseipäistä tehtyä penkkiä ja mietin, että sillä ideallahan meille tehdään seinähyllyt! Mies pääsi askartelemaan ja tämä ihanuus on makuuhuoneessa. Keittiön seinälle on tulossa pari lyhyempää hyllyä, kunhan odottavat vielä kiinnitystarvikkeiden hankkimista. Sen lisäksi, että tykkään näistä ihan tuhona, tuovat mukavan kotoista tunnelmaa meille. Meiltä kun puuttuu vielä aikapaljon sellaisia kotoisia sisustusjuttuja, vaalea pohja ja isolta osin uudet huonekalut voivat saada vähän kolkon tunnelman helposti - tosin meidän kotoisessa sekasotkussa se ei yleensä ole ongelma. Mutta hiljalleen saa seinät täytettä ja tekstiilit sun muut lisääntyvät ja löytävät paikkansa.Command, ekojen kokeilujen perusteella väittäisin, että ovat hintansa arvoisia. Tosi ärsyttävää on ollut, kun kaikkea seinälle haluamaansa pitää miettiä niin tarkkaan, kun joka juttua varten pitää tehdä kipsilevyankkuria varten valtava kolo. No, nyt ei tarvitse, isokin taulu on toistaiseksi ainakin pysynyt hyvin seinällä, vaikka mies on epäillyksensä moneen otteseen esittänyt. Päällimmäisenä johtopidike - paketti, joten nyt jouluvalotkin menevät ihan uusia reittejä, kun näillä saa valoja kiinnitettyä minne lystää.  Näitä aion ostaa ehdottomasti lisää.

5 kommenttia:

 1. Ihanasti joulu hiipinyt teille. Kaunista ja hylly on ihana.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa käteviltä nuo Commandit. Pitäskö itsekin testata?
  Meille tuli heinäseipäästä porraskaide. :) Hyllyt meinasin tehä kelohongasta. Kelo oottas jo tuolla muokkausta. Pitäs käyttää sahalla sahattavana.

  VastaaPoista
 3. siis mitä nuo commandit ovat? anteeksi tyhmyyteni kun en tajua..:)
  jonkinlaisia kiinnitystarvikkeita??

  VastaaPoista
 4. Minunkin piti googlettaa. Ihanko oikeasti toimivat? Pitänee kokeilla joskus.

  VastaaPoista
 5. Reilut pari kiloa painava taulu on kahdella tarrapalalla kiinni, pienempi taulu yhdellä. Jouluvalot muutamalla johtopidikkeellä ja hyvin on pysyneet. Niissä jonkinlainen liimapinta, jonka pitäisi irrota maalipinnasta jälkiä jättämättä, tapetille ei taida toimia. Ja osa sen mallisia paketin mukaan, että ne voi kiinnittää useasti! Keittiöön aion kunnon koukun käydä ostamassa patalapuille. Näitä siis taulunkiinnikkeitä, johtopidikkeitä ja eri kokoisia koukkuja ainaskin.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.