Lukijat

maanantai 8. kesäkuuta 2015

Kukkaloistoa ja kesäyön hullutusta

Puutarha on vielä aika karu, mutta kun sopivasti katsetta rajaa, niin kauneuttakin löytyy!

 Luumupuun ensimmäiset kuvat



 Ylempänä chilin alku. Saas nähdä tekeekö minun hoidossa syötävää. Hoitovinkkejä saa jakaa =)



 Onpahan meille tällainenkin työnalla takapihalle! Kesä, grilli, ja ulkona syöminen! Siitä sitä haaveillaan täällä koleassa alkukesän säässä.

 Takapihan perälle on rakennettu vedelle poistumisreitti.
Yksi iloinen pikkumies sai tällaisen ihanuuden itselleen. Majan korkeudesta käytiin muuten monta keskustelua. Maalia vielä pintaan ja muuta viimeistelyä niin johan alkaa maja näyttää komealta. Ja kyllähän se pienempikin mielellään tuonne kiipeää vaikka äiti joutuukin sitten haaveilemaan lisäparista silmiä ja käsiä varmistamaan seikkailijan menoa.

Ompeluinnostuksen ollessa päällä löysin kaapin perältä valmiiksi leikatut kankaat 92 cm kesäpaitaan. Pienihän se jo pikkumiehelle on, mutta odottaapahan nyt sitten pienemmän kasvamista.

Otsikossa oli jotain kesäyön hullutuksesta?

Jep, ajattelin neulomisinnostukseni käynnistää oikein ryminällä ja pitkän etsinnän jälkeen löysin Kyh ryhmän Ravelrysta. Sinnepä ehtii edelleen mukaan vaikka 8 päivää on jo tempausta kulunutkin. Aloituksia minulla on jo 9 ja monet niistä viimeistelyä vaille valmiit. Olen neulonut ja virkannut tossuja, mukin lämmittimen, huivin, ufo paitakin on parin rivin verran jatkunut. Kohta on puoliväli jo aloituksissa!

Mahtavaa tempauksessa on, että myös ufot kelpaa työksi! Niitä onkin useampi jo minulla mukana ja osan vielä aloitan ufoina. Eikä tänä vuonna raportoinnista sun muusta ole suuria velvoitteita.

3 kommenttia:

  1. Ihana kukkasia teidänki pihalla. Maja oli tosi kiva minunkin jälkikasvun mielestä.

    VastaaPoista
  2. Näitä kuvia katsoessa oikein hävettää oman pihan kunto:) ehkä minä jo huomenna sinne tokeennun ja petraan otettani:)

    VastaaPoista
  3. Meillä on myös laiteltu pihaa urakalla. Teillä on kyllä paremmalla mallilla hommat. :)

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.