Lukijat

maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kesäpaita ja joulukortteja

Viimeinen rutistus kyhiin on menossa.

Kesäksi valmistui vanhoista langoista tällainen väri-iloittelu. Lanka Novitan Miamia. Vaikkei paksu lanka olekaan, niin silti lopputulos on kyllä vähän turhan paksun tuntuinen päällä kesäpaidaksi. Tosin ehkä tälle kesälle ihan passeli. Ohje Novitalta, tosin alkuperäinen ohje on yksivärinen.

Paidasta tuli aikastalailla sopivan kokoinenkin. Ja päälle asettuu ihan nätisti, eikä ole noin muodoton pötkylä kuin hengarissa. Ehkä pitsiosasta olisi voinut tehdä hitusen pidemmän.

Sisko mokoma yrittää joulukuumetta minuunkin tartuttaa, joten vähän piti askarrella, kun tarpeita viime vuodesta riittää yltäkylläisesti.


Kortit ovat noin 20x20 cm kokoisia eli melkoisen kookkaita. Tänä vuonna en yritä askarrella kaikille joulukortteja. Osalle teen sarjatyönä kortteja valokuvan avulla ja osalle lähetän ihan valmiit kortit.  Askarteluja teen sen verta kuin sattuu huvittamaan. Marraskuussa näkee sitten paljonko näitä tänä vuonna valmistuu.

Ihanaa loppukesää (ja alkavaa joulun odotusta) kaikille!

5 kommenttia:

 1. Ihana paita. Olet näemmä jouluihminen. Kauniit kortit olet tehnyt.

  VastaaPoista
 2. Lueskelin eilen siskosi blogia ja jouluintohan se tarttui mullekin. :D Pakko oli jo etsiä pinterestistä ohjeita ja muuta kivaa. :D Ja paita on muuten tosi kiva. :)

  VastaaPoista
 3. Sinulle on tunnustus blogissani. :)

  VastaaPoista
 4. Voi ei,mitä minä olen mennytkään tekemään....... "se sisko täällä hei" tartutan tämän höpsötyksen nyt muihinkin.

  VastaaPoista
 5. Kauniita kortteja, sinulle on tunnustublogissani http://mummolatyyliin.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.