Lukijat

lauantai 1. elokuuta 2015

Novita syksy 2015

Uusin Novita saapui postilaatikkoon tällä viikolla! Johan sitä ehtikin vähän odottaa, kun kesän ja syksyn numeroissa on melko pitkä väli. Ihan kivoja ohjeita tuolta löytyi, tosin paksuja villapaitoja alkaa minulle jo kertyä tarpeeksi, pitää hiljalleen etsiä kivoja ohjeita ohuemmille langoille. Uutuusväri monivärinen lanka on aika ihanaa, sellaista räsymattofiilistä ilman miljoonaa langanpäätä.

Yleensä otan aika hitaasti uudet ohjeet työn alle, nytkin neulon pari vuotta vanhasta lehdestä. Mutta jotain piti laittaa heti työn alle. Lehdessä neuvottiin käsivarsineulontaa, minkä avulla tuubihuivi valmistui melkoisen hetkessä.

Kaapista löytyvät Teddy, softy ja Hile lankojen loput pääsivät käyttöön ja huivista tuli ihan kiva. Taitaapi päästä joululahjapinoon.

Ihana, mutta ongelmainen alekorista mukaan päässyt kierrätyssilkkilanka koki saman kohtalon. (ongelmainen kun en millään keksinyt mitä sillä tehdä, lanka niin rouheaa koostumukseltaan)Tästä ei tullut ihan niin kiva, kaksinkertainen lanka ei ollut riittävän paksua. Mutta kaulaan käärittynä toimii. Väri on ihana, mutta huiveja minulle riittää enemmän kuin ehdin käyttää. Tämäkin päätynee siis joululahjoiksi.

Lähiaikoina päivittelen viimeisen valmistuneen kyh työn, loput taitavatkin sitten olla salaisia. Ei nyt kaikkia joululahjoja pidä etukäteen esitellä täällä. Nyt työn alla on jälleen uusi paita minulle. Innostusta löytyy kun paidoista alkaa tulemaan lopultakin käyttökelpoisia!

1 kommentti:

  1. Kiitos neulomus vinkistä. Ihania huiveja sinulla ja aika kivan sain itsekkin aikaiseksi samalla tyylillä.

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.