Lukijat

perjantai 28. lokakuuta 2011

Talopaketti tarjouksia

Juttelimme kesällä Desing talon edustajan kanssa ja eilen Muurametalojen edustajan kanssa. Molemmilta saatiin tarjoukset. Hinnaltaan eivät merkittävästi poikenneet, eroa tuli, mutta sisältökään ei ollut identtinen.

Desing talolta mallina Pispala 154 ruokailuerkkerillä ja yläkertavarauksella. Yläkertaan voisi vielä parvekkeen lisäystä harkita. Muuten ihana, mutta mahdottoman pieni, tupaan saisi helposti 10 m2 löytyä lisää tilaa ja yläkertaan olisi kiva saada tulevaisuudessa toinen oleskelutila.

Muurame taloilta juteltiin mallista nimeltään Riihiniemi T-121-3. Tässä olisi hyvin tilaa. Miinuksena kuitenkin, etää erkkereitä eivät tee ja sellaisen kovasti haluaisin. Myöskään kunnon parveketta heiltä ei saa. Lisäksi Desing talojen edustaja teki pätevämmän vaikutuksen, Plussana on, että mitään aputöitä ei tarvitsisi rakennusaikana tehdä, toisin kuin desing taloilla.

Marraskuussa keskustelemme Kastellin talotoimittajan kanssa. Seuraavaksi siis lukemaan ahkerasti Kastellin talokirjaa ja suosikkia valitsemaan. Myös desing talon kirjaseen pitänee palata nyt, kun toivomukset ja vaatimukset ovat täsmentyneet kesästä. Tontti asia ei ole nyt edennyt, mutta jospa pian neuvottelut siitä jatkuvat.

ps. Käsityösaralla ei hirveästi tapahdu, sain miesten pitkävartiset villasukat valmiiksi, mutta menevät joululahjaksi, joten en voi niitä esitellä. Jotain ihan pientä esiteltävää tulee alkuviikosta... Aloitin hameen neulomisen itselleni, mutta toisen illan päätteeksi huomasin, että kierteellehän se kaikista yrityksistä huolimatta jäi, purkuun siis. Mutta saapi hetken odottaa, into ei riitä heti siihen, kun ärsyttää sen verta. Novitan kuvaa hameesta. Itselleni pääväri ruskea ja raidat punaisella ja harmaalla. Ekan raidan verran ehdin tehdä....

1 kommentti:

  1. Kivaa hametta olit aloitellut - toinen kerta toden sanoo! :)

    T:SNY

    VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.