Lukijat

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Joulu lähestyy

Joulu lähestyy ainakin minun mielestä kovaa kyytiä. Teen lähinnä joululahjoja illan käsityöaikani. Sain kuitenkin valmiiksi myös meille jotain jouluksi. Törmäsin Harmaan villasukan blogissa patalapun ohjeeseen, jota halusin kokeilla ja virkkasin jouluiset patalaput meille. Näitä voisi tehdä myös joululahjoiksi.
Malli: Himppu mummun patalappu
Tarvikkeet: Jämälankoja, virkkuukoukku 2,5
Paino: 69 g

Inhoan lankojen päättelyä ja saumojen ompelua. 4 joululahjaakin odottaa viimeistelytöitä. Sen takia myös tämä pikkumiehen 86 cm villapaita on odotellut kokoamista yli kuukauden. Viimein jaksoin viimeistellä sen. Hengarin takia hartiat näyttävät leveältä. Katsotaan onko tämä vielä tämän talven liian iso. Jospa ensi talvena viimistään sopiva, jos ei ainakaan kesän aikana pieneksi kävisi.


Malli: Villapaita vauvalle 86 cm
Tarvikkeet: eri värisiä Novita puro keriä
Ohje: Novita Syksy 2009
Paino: 187 g

7 kommenttia:

 1. Voih!! Ihanan näköinen villapaita :) ja olen kyllä ihan samaa mieltä, Joulu on jo ihan ovella vai oliko se että Joulu on ovela?! Ainakin lahjoja tehdessä ja piilottaessa täytyy olla ovela...

  VastaaPoista
 2. Hieno villapaita! Ja varmasti lämmin. Toivottavasti ei tosiaan jää kesän aikana pieneksi :) Joulu kyllä lähestyy uhkaavaa vauhtia näin neulojan näkökulmasta. Mä luulen kans, että pitää tehdä nyt joululahjat hyvissä ajoin pois alta ja keskittyä sitten vasta muihin hommiin taas.

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköinen villapaita on kyllä! Ja kivat pannulaput!

  VastaaPoista
 4. Nätti paita ja ihanat pannulaput!

  VastaaPoista
 5. Suloinen villapaita. Ja nuo pannulaput ovat kyllä kivan jouluiset.

  VastaaPoista
 6. Kiitos. Paita on nyt päällä ja ihan ok kun hihoja kääntää. Paras siis ottaa käyttöön, ettei pieneksi jää ennen käyttöä =)

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.