Lukijat

torstai 24. marraskuuta 2011

Nurinaa ja natinaa

Tällä kertaa pieni välinurina. Olemme koko porukan voimin flunssassa, joten ei ole hauskaa. Eilen illalla paketoin joululahjoja ja tänään vasta tajusin, että sinne katosi jokunen käsityö valokuvaamatta. Melkein tekisi mieli avata ne ja napata kuva, että pääsee joulun jälkeen niistä bloggaamaan, mutta toisaalta ei viitsisi, kääreetkin kärsisivät... Katsotaan nyt... Ei mene putkeen kun kipeänä touhuaa.

Ensi viikolla pääsemme juhlimaan pikkumiehen ensimmäisiä syntymäpäiviä. Koristeita on jo väkerretty ja tarjottavia mietitty. Kiire vaan meinaa tulla, jos tauti jyllää vielä montaa päivää. Synttäreiden jälkeen laitankin joulukoristeet paikoilleen ja joulun odotus voi toden teolla alkaa.

Ensi kerralla iloisemmissa merkeissä, viimeistään juhlien jälkeen pientä esittelyä koristeista ja tarjottavista.

4 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista! Meillä ollaan oltu tänä syksynä useaan otteeseen flunssassa, ei kivaa. Onneksi täällä on jo paremmalla puolella jo.

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista, toivottavasti meille ei tulla tupsada flunssaa....

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti muut pysyvät terveenä. Täällä vielä flunssaillaan. Ekstra inhottavaa on hoitaa kipeänä kipeätä vauvaa, ja varmasti niillä monin kerroin rankemaa, joilla lapsia useampi.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti paranette ennen synttäreitä.
  Toivoopi SNY
  P.s. Hienon puikkojensäilytyssysteemin olet tehnyt! Itselläni vain pari pienempää ja niihin ei kaikki mahdu.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.