Lukijat

torstai 3. marraskuuta 2011

Marraskuun sny paketti

Unohdettiin eilen hakea päivän posti, joten aamulla herätessä Iisalmen Sanomien vieressä odotti mielenkiintoinen lappu isokokoisesta kirjeestä. Postiin piti tietenkin rynnätä heti kun se aukesi ja pakettiin kurkata heti postin pihassa.
Paketista löytyi KnitToday lehti ja jouluohje liite, sny halusi lähettää haastetta, kun en englannin kielisistä ohjeista ole neulonut. Tenttikirjoja on aika monta sataa sivua tai tuhansissa varmaan menee, tullut luettua englanniksi ja jokunen viihteellinenkin kirja, joten eiköhän näistä perille pääse kun vähän neulesanastoa opettelee. Johan pikkumies kohta täyttää vuoden, joten kaippa aivotoimintaa pitää hiljalleen henkiin herätellä =) Nopealla ensiselauksella neulottu joulupukki herätti kiinnostusta.

Lisäksi paketista löytyi suklaata-hyvää oli-, pieni söpö vihko ja silmukanpidike. Kokeilin vasta tänä syksynä silmukanpidikettä ja ihastuin heti. Niin paljon kätevämpi kuin pujotella langalle silmukat odottamaan. Tulee siis varmasti käyttöön. Kiitos paketista sny.

ps. Kaupassa en voinut vastustaa kiusausta vaan mukaan tarttui jouluinen Suuri Käsityölehti. Nyt on hetkeksi uusia ohjeita tutkittavaksi.

4 kommenttia:

 1. Hei. Ainakin Ullan sivuilla http://www.ullaneule.net/ullakko/englanti.html
  löytyy englanti-suomi neulesanasto. Ehkä siitä on apua harjoitteluun. t: Virtuaalineuloja

  VastaaPoista
 2. Soili: Kiitos vinkistä, muistelinkin joskus siellä nähneeni. Pitää tutustua tarkemmin kun ensimmäisen työn englannin kielisen ohjeen avulla alan puurtamaan.

  VastaaPoista
 3. Sininen Satutar: Kiitos tunnustuksesta. Sain kyseisen tunnustuksen jo kertaalleen, joten en enää laita sitä uusiksi. Kävin tutkimassa blogiasi, hyvältä näyttää. Kommentin jättäminen ei jostain syystä vain onnistunut tällä kertaa. Osaavat aina välillä temputella.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.