Lukijat

torstai 12. tammikuuta 2012

Vuoden 2012 toimintaa

Ajattelin laittaa pientä yhteenvetoa, mihin kaikkeen olen pääni pistänyt, että pysyn itsekin kärryillä:

SNY kevät 2012: Tuttuun tapaan muistetaan salaista neuleystävää ja minun salainen ystävä muistaa vuorostaan minua. Reilun viikon verran vielä pitää odotella parin tietoja, sitten pääsee suunnittelemaan ensimmäistä yhteydenottoa ja helmikuun pakettia.

UWA: Aloitetaan 12 työtä uuden vuoden aatosta tammikuun loppuun mennessä ja vappuaattona pitää viimeinenkin työ saada valmiiksi. Työllä/ setillä tulee olla painoa vähintään 50 g. Aloitettuja töitä 10/12 ja valmiita 3/12. Hyvällä mallilla siis tässä vaiheessa. Eilen aloitin projektin työläimmän kohteen, neulotun pitsihameen itselleni. Lopuille kahdelle paikalle olisi hakijoita enemmän kuin tilaa. Aloitan ainakin itselleni pitsineuleliivin kasvivärjätyistä villalangoista ja viimeiselle paikalla teen pikkumiehelle jotain, joko kypärämyssyn tai söpön hatun ja sukat ohuesta langasta. Itselle olisi ollut vielä palmikkopanta ja villasukat suunnitteilla... No, pitää ne tehdä UWAn ulkopuolella tai liittää tarvittaessa johonkin settiin, jos 50 g sääntö ei muuten täyty.

12 pipoa vuonna 2012: 2/12 valmiina ja 3/12 aloitettu (samalla UWA töitä). Hyvällä mallilla siis ja monta päähinettä jo suunnitteilla. Itselle vähän vaihtelua pipohin ja pikkumiehelle ensi talveksi isompaa päähinettä. Loput sitten joululahjoiksi ym.

12 lapasparia vuonna 2012: 2/12 aloitettu, mutta yhtään ei ole valmiina (molemmat myös UWAssa mukana). Jotain ideoita on, mutta onhan tässä vielä aikaa.

12 sukkaparia vuonna 2012: Aloitettu tasan nolla... En yleensä tee kovin montaa sukkaparia vuodessa, joten tämä tulee olemaan haaste. Pari joululahjasukkaa suunnitteilla ja itselleni ja pikkumiehelle teen ohuesta sukkalangasta sukat tai parikin. Pitää ensimmäiset aloittaa pian.

Sukat, pipot ja lapaset ovat siis tämän vuoden teemana, joten joululahjoiksi saattaapi ensi jouluna yhdelle jos toisellekin joku näistä kolahtaa.

Oma tavoite vuodelle 2012: Onnistuneen villapaidan teko itselle. En nimittäin ole sellaista koskaan tehnyt. Yläasteella yhden laatikkopaidan vain, jota en koskaan käyttänyt. Aloitan helpommasta ja teen liivin UWA työnä. Jospa se onnistuisi.

6 kommenttia:

 1. Onpa kovat tavoitteet. Minä en saa nytkään päivissäni tunteja riittämään, joten en uskaltaisi noin suuria tavoitteita itselleni asettaa.

  VastaaPoista
 2. Mie en oo uskaltanut lähteä kuin tuohon sukkaprojektiin mukaan :). Koska en usko, että 12 lapasparia tai pipoa teen.. Tosin kaksi pipoa valmis ja kolmannen aloitan. ja ainakin kahdet aloitan uwatöinä :).

  Tsemppiä sinulle haasteisiin!

  VastaaPoista
 3. Mukavia haasteita olet vastaanottanut :) Tiukkapipoisestihan niihin ei kannata suhtautua, vaan omalla jaksamisella ja mielenkiinnolla. Minäkin olen mukana UWA:ssa, sekä lapas- että sukka "12 paria" -tempauksessa. Lapaset ovat minun haasteeni itselleni, koska neulon mieluiten vain sukkia. Hyvää neulevuotta sinulle!

  VastaaPoista
 4. Onneksi on koko vuosi aikaa. Neulon pääasiassa iltaisin pikkumiehen mentyä nukkumaan, joten neuleet etenee hiljalleen. Haasteet on minusta hauskoja, joulukuussa alkaa sitten selvitä viimeistään, selviääkö näistä =) Ei näisssä rangaistuksia onneksi ole!
  Jätin minä sentään välistä haasteen 12 laukkua vuonna 2012 =)

  VastaaPoista
 5. Huh huh, mikä energia! Tämmöistä täti-ihmistä hengästyttää pelkästään lukea miten monessa olet mukana... ja sitten vielä tämä kevään SNY-kierros! Saapas nähdä miten mielikuvamme hyvästä yllätyspaketista kohtaavat?! Parhaani tulen kuitenkin yrittämään, siitä voit olla varma =) ja ehkä johonkin pakettiin sujahtaa jotain pikkumiehellekin...

  VastaaPoista
 6. Hei sny! Ihanaa, kierros pääsee vauhtiin =)

  Innolla odotan paketteja, varmasti ovat hyviä. Hauskaa osallistua eri haasteisiin, ei niitä liian vakavasti tarvitse ottaa. Lepoahan se on kun pääsee neulomaan rauhassa, kun pikkumies menee yöunille.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.