Lukijat

torstai 22. maaliskuuta 2012

Kevään ensimmäiset perhoset
Hain eilen painavan paketin postista ja avasimme sen olohuoneen lattialla. Sieltä lehahti perhosparvi ympäri olohuonetta. Verhoihin, seinille, tauluihin ja yksi taisi asettua kellonkin päälle. Pikkumies on ihmetellyt niitä siitä asti, jokaista perhosta vuorollaan osoitellen. Samalla perhoset väittivät, että kevät on tulossa ja pienen kipinän saivat minuunkin tartutettua. Vaihdoin saman tien lumiset talvimaisemataulut Afrikka aiheisiin tauluihin, jotka mies aikoinaan toi matkaltaan Keniaan ja Tansaniaan. Vähän isompaakin kevät-päivitystä tekisi mieli tehdä...

Kyseessä on siis maaliskuun sny-paketti. Paketista kotiutui meille perhosten lisäksi kirjat Neulo ja huovuta lapselle sekä Virkkaa kaunista lapselle. Kirjat vaikuttavat kivoilta, tarkemmin en vielä ole niihin ehtinyt perehtyä. Ainakin neulontakirjasta silmään pisti merirosvolakki ja virkkauskirjasta tuli mieleen, etten hetkeen ole mitään virkannutkaan. Välistä voisi sitäkin tehdä.

Lisäksi paketista löytyi kiinnisilitettäviä merkkejä pikkumiehen vaatteiden koristeluun ja kuivattuja karpaloita, jotka voi napostella sellaisenaan tai laittaa raakasuklaan sekaan. Taidanpa tehdä molemmin tavoin. Kunhan saan ainekset hommattua seuraavaan suklaa-satsiin sekoitan osaan muotteihin näitä ja loput herkuttelen sellaisenaan tai jogurtin kanssa.

Kuten kortissa luki, paketti oli painottunut pikkumieheen =) Eniten neulonkin pikkumiehelle ja uusia suunnitelmia on pitkä lista jonossa. Kiitos ihanasta paketista ja ajoitus oli taas täydellinen. Mies on tämän viikon työreissulla, joten piristystä arkeen tarvittiin.Viime aikoina ei ole valmistunut neuleita, mutta uwa-työt ovat hiljalleen edenneet. Jospa tälle kuulle ainakin yhden työn pääsen vielä esittelemään.

6 kommenttia:

 1. Voi kun olisin tiennyt, että olet reissuleskenä! Olisin laittanut pakettiin IIISON suklaalevyn yksinäisten iltojen iloksi =) Onneksi sinulla on pikkumies seuranasi <3 Ei ole olo aivan niin yksinäinen.

  VastaaPoista
 2. "Yksin" kotona... voi että! Itse ainakin olen ihan orpo ilman Maajussia! Onneksi sellaisia tilanteita on aika harvoin, ettei nähdä edes vilaukselta päivän aikana <3

  VastaaPoista
 3. Tulipa kevätfiilis perhosistasi!

  VastaaPoista
 4. Hei! Annoin blogillsei tunnustuksen! Käypäs noutamassa se blogistani =)

  VastaaPoista
 5. Minua on huijattu! Luin ensin vain otsikon ja luulin, että siellä on jo oikeita perhosia

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.