Lukijat

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kirja- ja dvd -hankintoja


Tällaisiin on tullut tuhlattua rahaa...
 Ja vaikka Buffyja katsoo eri silmällä kuin nuorempana, pitänee kuitenkin katsella löytyykö muitakin kausia jostain... 200 virkattua ruutua vaikutti aikaa kestävältä teokselta, ohjeita on hyvä soveltaa omiin projekteihin ja kirja oli alessa.

Pitihän tämä lehti napata mukaan. Kivoja ohjeita. Pikkumies tilasi jo pari neuletta itselleen. Ja plussaa, että mukana oli neuleita vastasyntyneelle, kokoja 46-50-56. Useimmiten vauvojen ohjeet alkavat aikaisintaan koosta 60 cm. Itse ainakin tykkäsin pikkumiehelle käyttää vastasyntyneenä sopivia neuleita ja vaikka niitä ei pitkään ehtinyt käyttää niin säilyvätpähän melkein uuden veroisina jollekin toiselle käyttäjälle. Kuulin huhuja, että vauvaneule-lahjoille voipi olla tarvetta =)
Kuva Novitalta.


 


Nappasin kirjaston poistomyynnista tällaisen, kun en sinnekään raaskinut jättää. Ohuilla langoilla virkkaaminen ei kuitenkaan ole minun juttuni, vaikka lopputulokset ovat niin kauniita. Kirja jostain 70-luvulta. Voisin siis lahjoittaa tämän jollekin, jolle tästä olisi enemmän iloa. Jos useampi ilmoittautuu tämän haluamaan, taidan arpomisen sijaan pidättää oikeuden kenelle tämän lahjoitan.

4 kommenttia:

 1. umm... minä olisin hyvin kiinnostunut tuosta virkattuja pitsiliinoja kirjasta! Virkkailen aina välillä pitsiliinoja tarkoituksena joskus yhdistää ne suureksi joksikin, joten malleille on tarvetta. :)

  herkullisen näköistä mustikkapiirakkaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asusteletkos sinä nyt täällä päin vai etelässä? Saat opuksen, hyvä jos käyttöön tulee =)

   Poista
 2. Ihania shoppailuja sohvannurkassa löhöilyä varten. Naatiskelehan siskosein.

  VastaaPoista

Kiitos käynnistä, tervetuloa toistekin.